Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht Algemeen Hoe werkt het verkopen via OSW?

Hoe werkt het verkopen via OSW?

OSW is hét online inkoopplatform voor occasions. Wij bemiddelen tussen de dealers en verkopers omtrent de in- en verkoop van (afbraak)auto's, boten, mobilhomes, caravans, motoren en sloopauto's. Wij werken enkel samen met OSW-erkende dealers die via ons inkoopplatform biedingen plaatsen.

Om uw occasion te verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dit kan via ons aanmeldformulier voor een auto, boot, mobilhome, caravan, motor of afbraakauto. Het aanmelden kost u slechts een paar minuten.

Na het aanmelden ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Via uw eigen account kunt u gegevens aanpassen en foto's toevoegen. Zodra wij een passend bod hebben, zullen wij deze in uw account vertonen. Biedingen blijven 48 uur geldig. U kunt het bod accepteren, weigeren of een tegenbod doen. Zowel bij het ontvangen van een bod, het doen van een tegenbod als het accepteren van het bod zit u bij ons nergens aan vast.
Gaat u akkoord met het bod, dan ontvangt u van ons een e-mail met alle contactgegevens van het bedrijf. Het bedrijf neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Onder beoordeling

Na aanmelding van uw voer-/vaartuig krijgt deze automatisch de status 'onder beoordeling'. Iedere nieuw aangemelde kavel wordt zorgvuldig door onze verkoopmedewerkers gecontroleerd. Als alle benodigde informatie goed is ingevuld zullen wij uw kavel activeren.

Het verkopen van uw voertuig via ons is voor u als verkoper altijd helemaal gratis.