Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je mobilhome

Kies het merk van uw mobilhome

Gratis uw mobilhome verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5372 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw mobilhome verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw mobilhome in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw mobilhome aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw mobilhome voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw mobilhome zonder gedoe

De koper haalt uw mobilhome op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Mobilhome verkopen

Snel, veilig en gemakkelijk uw mobilhome verkopen

Wilt u uw mobilhome verkopen zonder gedoe? Vreest u dat het verkopen van uw mobilhome onnodig lang gaat duren, of dat u er niet de juiste prijs voor zult krijgen? Dan bent u bij OSW absoluut aan het juiste adres! Bij ons kunt u uw oude mobilhome eenvoudig en zonder verplichting aanmelden. U ontvangt binnen de 24 uur vrijblijvend een bod. Gaat u akkoord? Dan bent u bij ons zeker van een snelle en veilige verkoop.

Meld uw mobilhome aan

Mobilhome verkoop particulier

U herinnert het zich vast zelf: een mobilhome kopen is niet iets alledaags. Een mobilhome of kampeerbus verkopen aan een particulier dus ook niet. Met meer dan acht jaar ervaring in de mobilhomeverkoop op de teller weten we dat mensen die een tweedehands mobilhome kopen dat doorgaans bij een erkend bedrijf doen. Waarom? Omdat zij daar meerdere occasiemobilhomes met elkaar kunnen vergelijken. Bovendien geeft de aankoop bij een erkend bedrijf vaak extra zekerheid in de vorm van garantie. De particuliere mobilhomeverkoop biedt weinig houvast en is daarom niet de meest geliefde en zeker niet de snelste manier om gebruikte mobilhomes te verkopen.

Staat en waarde tweedehands mobilhome

Een mobilhome hoeft geen jaarlijkse keuring te ondergaan. Maar er zijn wel bedrijven gespecialiseerd in de keuring van mobilhomes, zodat u de technische staat van uw mobilhome op elk moment kunt nagaan. Wilt u een zo goed mogelijke prijs voor uw mobilhome krijgen? Dan is het een zaak om uw mobilhome en de opties zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dat zijn allemaal elementen die een invloed hebben op de omvang van een bod. Vergeet ook niet om de aanwezige mobilhomeaccessoires te vermelden. Denk daarbij aan een mobilhomevouwtent, hoezen, sloten en bagagedragers bijvoorbeeld.

Wij vinden voor alle merken en types mobilhomes het hoogste bod voor u. Of u nu een Knaus, Carthago, LMC, Hobby, of Hymer wilt verkopen … van ons krijgt u altijd een serieus en eerlijk bod.

Geen lastige onderhandelingen bij verkoop via OSW

Kiest u ervoor om uw mobilhome te verkopen via OSW? Dan trekt u de kaart van zorgeloos en snel verkopen zonder vervelende onderhandelingen over de prijs. Bovendien hoeft u maar voor één afspraak thuis te blijven: die waarop de koper uw caravan met onze landelijke dienst ophaalt (kosteloos voor u) en u ter plaatse betaalt. Kan het zorgelozer?

De juiste keuze

Gebruikt u uw mobilhome nauwelijks of heeft u er meer stockeerkosten dan plezier aan? Bent u toe aan een grotere mobilhome met meer opties? Zoveel mobilhomes, zoveel redenen om hem te verkopen. Maar ook: zoveel redenen om u gratis te laten begeleiden door OSW. Wij werken uitsluitend met erkende aangesloten bedrijven en regelen altijd de beste prijs voor uw mobilhome.

Weet u graag hoe we u onze ijzersterke diensterverlening kunnen garanderen? Bij de veelgestelde vragen vindt u de antwoorden open en bloot terug. Zijn er dan nog onduidelijkheden? Neem gerust persoonlijk contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Vijfduizend tevreden klanten gingen u voor! Treed in hun voetsporen en ervaar zelf het gemak van OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over ook maar enig obstakel dat bij de verkoop van uw mobilhome kan opduiken. Het enige wat u moet doen? Uw mobilhome aanmelden op onze website. Kosteloos en vingervlug gefikst.

Mobilhome aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers met u contact u op met de bedoeling om een zo compleet mogelijke advertentie voor uw kampeerauto op te stellen. Dat genereert – zo leert onze ervaring – de beste biedingen voor uw mobilhome.

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen we uw mobilhome op een veilige, besloten website, waar alleen erkende voertuighandelaars hun bod mogen uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat accepteert.

Is dat het geval? Dan haalt de kopende firma uw mobilhome op een door u gekozen plaats en tijdstip op. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! En u? U blijft zorgeloos en met een juist bedrag voor uw mobilhome achter. Is dat niet vloeiend?

  • De koper haalt uw mobilhome op en betaalt u ter plekke
  • Alleen erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor u
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw mobilhome nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw mobilhome makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de mobilhomeverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.

Veelgestelde vragen

Welke papieren heb je nodig bij de verkoop van jouw caravan?

Voor de verkoop van jouw caravan heb je net als bij auto’s een kentekencard of kentekenpapieren nodig. Als de camper vóór 2014 is gebouwd en sindsdien niet is overgeschreven, dan beschik je over kentekenpapieren. Deze bestaan uit het kentekenbewijs deel 1 en 2, plus een overschrijvingsbewijs.

Indien de camper na 2014 is gebouwd of na dat jaar is overgeschreven, ben je in het bezit van een kentekencard en een 9-cijferige tenaamstellingscode, die je in twee delen hebt ontvangen. Mocht je deze kwijt zijn, kan je altijd een nieuwe aanvragen bij de RDW.

Het is ook handig om een reservesleutel, onderhoudsboekjes en een APK-keuringsrapport bij de hand te hebben, hoewel deze niet verplicht zijn.

Hoe verkoop ik mijn camper?

Het is belangrijk om tijdens de verkoop van jouw camper de juiste informatie te verschaffen. Door de volgende punten nauwkeurig aan te houden, kun je de verkoop van jouw camper bevorderen:

  • Geef de exacte kilometerstand door
  • Zorg voor duidelijke foto’s van zowel de binnen- als de buitenkant van de camper. Aan de buitenkant zijn foto’s van de voorkant, achterkant en beide zijkanten essentieel om eventuele schades zichtbaar te maken.
  • Een gedetailleerde beschrijving van de camper draagt bij aan een realistische waardebepaling. Vermeld eventuele defecten en bijzonderheden, zoals extra accessoires die bij de camper worden geleverd of aanpassingen die aan het voertuig zijn gemaakt.
  • Controleer of er mankementen zijn zoals roest, vochtschade, krassen of andere beschadigingen.

Let op: Als de staat van de camper niet overeenkomt met de omschrijving, kan het aanvankelijke bod worden aangepast. Het ontdekken van mankementen na de verkoop kan leiden tot extra kosten voor reparaties. Het is daarom beter om alle relevante informatie tijdens de verkoop duidelijk te vermelden.