Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je caravan

Kies het merk van uw caravan

Gratis uw caravan verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5370 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw caravan in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw caravan zonder gedoe

De koper haalt uw caravan op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Auto verkopen

Gebruikte caravan verkopen

Wilt u zelf uw gebruikte caravan aan een particulier verkopen? Weet dan dat daar heel wat bij komt kijken: een positief keuringsattest bemachtigen, de caravan klaarmaken, bezichtigingen organiseren…en dan maar hopen dat er een eerlijke koper tussen zit. Ook dán bestaat nog het risico op vragen en klachten na verkoop. Stel daarom altijd een verkoopcontract op om gedoe achteraf te voorkomen. Behoorlijk wat aandachtspunten dus. Kan dat niet vlotter? Toch wel…

Meld uw caravan nu aan!

In een paar simpele stappen aanmelden

Kiest u ervoor om uw tweedehands caravan geheel gratis en vrijblijvend via OSW te verkopen? Dan nemen wij al het gedoe daarrond van u over. In een paar muisklikken meldt u uw caravan aan. Binnen de 24 uur ontvangt u een realistisch en vrijblijvend bod. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doet u dus bij ons.
Hebt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Een telefoontje met onze deskundige klantendienst en de aanmelding van uw caravan voor verkoop is geregeld.

Hoe wij werken

Krijgen wij uw aanmelding binnen? Dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij controleren uw aanmelding op volledigheid en geven indien nodig tips om ze aan te vullen. Want de ervaring leert: de meest gedetailleerde advertenties ontvangen de beste biedingen. Aanmelding goedgekeurd? Dan nemen wij contact op met de door ons geselecteerde en erkende caravanbedrijven. Wij gaan voor u in onderhandeling, en gaan daarbij altijd voor de beste prijs. Of u nu een Kip, Knaus of Dethleffs wilt verkopen of zelfs een Homeland of Adria met eventueel lichte schade? Geen probleem, wij regelen het voor u.

Binnen de 24 uur ontvangt u van ons het hoogste bod. Gaat u daarmee akkoord? Dan handelen wij op transparante wijze de verkoop en al het papierwerk voor u af. Het enige wat u nog hoeft te doen? Een afspraak maken om uw caravan op te halen, op een locatie naar uw keuze.

Directe betaling

Gaat u akkoord gaat met een bod? Dan haalt de koper uw gebruikte caravan gratis op. Hij of zij handelt ter plekke de betaling en eventuele administratie vlekkeloos en persoonlijk af. Onze partnerbedrijven, die allemaal erkend zijn, werken samen met meerdere banken. Zo vindt de transactie plaats bij de bank van uw keuze. Het gevolg? Het afgesproken bedrag staat op uw rekening nog voor uw gebruikte caravan op de trailer staat. Een comfortabele gedachte, nietwaar?

OSW gaat the extra mile voor uw vertrouwen. Eerlijkheid en transparantie staan voorop. U krijgt altijd de gegevens door van het bedrijf dat uw caravan wil kopen. Wij werken alleen samen met erkende handelaars.

De juiste keuze

Kiest u voor OSW? Dan hoeft u naast het simpele aanmelden van uw tweedehands caravan verder niets te doen. Behalve…nog even akkoord gaan met het hoogste bod – als dat daadwerkelijk naar uw zin is, tenminste. Heerlijk zorgeloos en zonder gedoe uw tweedehands caravan verkopen? Dat is het paradepaardje van OSW. Onze dienstverlening aan u als particuliere verkoper is gratis en steunt op de aansluitingskosten van onze partnerbedrijven-kopers. Bovendien is uw aanmelding volledig vrijblijvend.

Meld uw caravan dus nu nog aan en ervaar het gemak van veilig uw caravan verkopen!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u zichzelf geen zorgen te maken over de rompslomp die bij een caravanverkoop komt kijken. Het enige wat u moet doen? Uw gebruikte caravan aanmelden op onze website. Kosteloos en in een handomdraai gebeurd.

Aangemeld? Dan contacteert een van onze medewerkers u met de bedoeling een zo gedetailleerd mogelijke advertentie te kunnen opstellen. Want de ervaring leert dat die aanbiedingen de beste prijs genereren voor uw caravan of kampeerwagen.

Keuren we uw aanmelding goed? Dan plaatsen we de advertentie van uw caravan op een veilige, besloten website, waar alleen erkende opkopers hun bod kunnen uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat aanvaardt.

Is dat het geval? Dan haalt de koper uw caravan op een door u gekozen plaats en tijdstip op. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! En u? U blijft achter met een tevreden gevoel en een eerlijk gespijsde portefeuille.

  • U krijgt binnen de 24 uur een bod
  • Wij halen uw caravan op, betalen u en regelen de administratie
  • Uitsluitend erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor u
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravanverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.