Uw Auto Verkopen

Vrijblijvend het hoogste bod op uw auto

Kies het merk van uw auto

Gratis uw auto verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5370 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw auto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw auto in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw auto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw auto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw auto zonder gedoe

De koper haalt uw auto op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Auto verkopen

Eenvoudig, snel en veilig uw auto verkopen

Uw auto verkopen kan heel wat gedoe opleveren. Adverteren, onderhandelen, administratie regelen en ophalen. OSW neemt u al die zorgen graag uit de handen. Aanmelden doet u in 5 minuten. En binnen de 24 uur doen wij u een vrijblijvend en serieus bod. U bereikt met ons een brede waaier potentiële kopers. Uw auto snel, gemakkelijk verkopen dankzij onze gratis dienstverlening? Daar maken wij een erezaak van. Doe uw voertuig zorgeloos van de hand, via OSW.be.

Meld uw auto aan

Uw auto online verkopen?

In België rijden zes miljoen personenvoertuigen rond. Dat maakt van een auto veruit ’s lands populairste motorvoertuig. En er kunnen tal van redenen zijn waarom u uw occasie zou willen verkopen.

Misschien vindt u het tijd voor een fitter leven en neemt u voortaan de fiets? Of is een tweede auto plotseling te veel van het goede? Ook een kanshebber: u bent op zoek naar een nieuw exemplaar en wilt uw huidige uitrangeren. Of nog: hebt u een schadewagen waar u van af wilt? Via onze bemiddeling bereikt u bedrijven die ook interesse hebben in schadeauto’s.

Verkoopt u uw occasie? Dan moet u goede foto’s gebruiken en de juiste informatie opgeven. Foto’s zijn erg belangrijk omdat ze een veel beter beeld van uw occasiewagen geven. Uw advertentie bereikt met onze tussenkomst de perfectie. Zo brengen we uw occasie op een goeie manier onder de aandacht van potentiële opkopers.

Online aanmelden

Snel en gemakkelijk verkocht

De waarheid is: het maakt niet uit waaróm u een auto wegdoet. En in het gros van de gevallen leidt een auto verkopen tot niet al te veel last, tenminste als u met een professionele handelaar in zee gaat. Bij verkoop aan een particulier moet u dikwijls wat water bij de wijn doen. Wat wij voor u belangrijk vinden, is:

 • U komt er snél van af.
 • U ontvangt een eerlijke prijs voor uw auto.
 • U ondervindt geen hinder tijdens het verkoopproces.

Hoe werkt het?

Een van de meest courante, maar niet noodzakelijk vlotste manieren om een auto te verkopen? Plaats een advertentie op websites zoals 2dehands.be of autoscout24.be. Ook sociale media worden steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bij OSW plaatst u uw voertuig in minder dan vijf minuten in de kijker van een zeer groot professioneel publiek. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij geven u het hoogst gekregen bod. U bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat.

Nadelen van particulier verkopen

Een goede, aantrekkelijke advertentie schrijven, kost tijd. Uw advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen, kost in de meeste gevallen geld. En dan zijn er nog de praktische ongemakken, zoals: eindeloze proefritjes, geen ernstige biedingen, papieren rompslomp. Ook helpen wij u om de juiste foto’s te maken. Zo brengt u met ons uw voertuig op de beste manier onder de aandacht.

Een occasiewagen verkopen is zo makkelijk niet

De meeste mensen veronderstellen dat een particuliere verkoop meer opbrengt. Dat valt in de praktijk vaak tegen. Zeker als u de kosten van een particuliere verkoop in rekening brengt. Die kunnen aanzienlijk oplopen omdat u: zolang uw auto te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals:

 • Verkeersbelasting en de verzekering
 • Brandstof voor de talloze proefritjes moet voorzien

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het bovenstaande. Het enige wat u hoeft te doen? Uw auto aanmelden op onze website. Kosteloos en binnen een paar minuten voor elkaar.

Uw auto aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers contact met u op. Hij of zij vergaart daarbij aanvullende informatie over uw occasiewagen. Zo komen we samen tot een zeer gedetailleerde advertentie voor uw voertuig. En dat maakt sowieso dat u er een eerlijke prijs voor ontvangt. Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen we uw occasie op een veilige, besloten website. Daar brengen opkopers vervolgens hun bod uit. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat accepteert.

Is dat het geval? Dan halen wij uw auto op en verzorgen de administratieve afhandeling. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! U houdt er een positief gevoel aan over, want krijgt een faire prijs voor uw waar.

 • U krijgt binnen de 24 uur een bod
 • Wij halen uw auto op, betalen u en regelen de administratie
 • Uitsluitend erkende bedrijven mogen bieden
 • Wij onderhandelen voor u
 • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
Meld uw auto nu aan!

Handig om rekening mee te houden bij de verkoop

U verkoopt waarschijnlijk niet elke dag een auto. Het kan dus zijn dat u vergeet om een aantal zaken te vermelden die heel belangrijk zijn om een zo hoog mogelijk bedrag voor uw occasiewagen te ontvangen. Hoe meer informatie over uw auto, hoe meer bedrijven bereid zullen zijn er een bod op te doen. Zo kunt u het best rekening houden met volgende zaken:

Checklist
 • Heeft uw auto altijd klein en groot onderhoud gehad bij een erkend bedrijf?
 • Zijn alle sleutels en onderhoudsboekjes aanwezig? Deze gegevens van de auto hebben is goed om een hoger bod te krijgen.
 • Wat is de staat van de voor- en achterbanden? Hoeveel profiel zit er nog op?
 • Heeft uw auto steenslagschade? Dat zijn kleine beschadigingen bij de voorbumper en motorkap afkomstig van opspringende steentjes op de weg.
 • Is de distributieriem vervangen? Zo ja, wanneer is deze ongeveer vervangen?
 • Geef een realistische vraagprijs op. Een hoge vraagprijs schrikt bedrijven snel af.
 • Maak goede foto's van zowel de buiten- als binnenkant. Neem een foto van de kilometerstand en eventuele close-ups van schade.
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw auto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.

Auto aanmelden?