Uw Boot Verkopen

Vrijblijvend een bod op uw boot

Kies het merk van uw boot

Gratis uw boot verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5294 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw boot verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw boot in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw boot aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw boot voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw boot zonder gedoe

De koper haalt uw boot op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Boot verkopen

Veilig, snel en gemakkelijk uw boot verkopen

Wilt u uw boot verkopen? Dat is vaak een lastige klus. Particulieren willen graag proefvaren, beslissen vaak niet direct en de volledige financiële afhandeling moet ook perfect verlopen. Wilt u vooral uw boot zorgeloos verkopen, zonder al te veel gedoe en aanvullende risico’s? Meld uw boot vandaag nog aan via OSW.be en ontvang nog binnen de 24 uur een vrijblijvend bod. Bij ons kunt u ook terecht voor de verkoop van uw sloep.

Meld uw boot nu aan!

Snel en gemakkelijk verkocht

Het maakt niet uit om welke reden u besluit uw boot van de hand te doen. Het belangrijkste voor u is – en daar waken wij bij OSW.be over – dat u:

  • er snel van af komt
  • een eerlijke prijs voor uw boot ontvangt
  • geen hinder ondervindt tijdens het verkoopproces

Hoe werkt het?

Een van de meest courante manieren om een boot te verkopen is door een advertentie te plaatsen op websites zoals 2dehands.be of autoscout24.be. Ook sociale media worden steeds vaker ingezet als verkoopkanaal. Bezichtigingen, proefvaartjes, prijsonderhandelingen … u moet het allemaal zelf organiseren. En dat baart hoe dan ook zorgen.

Bij OSW plaatst u uw vaartuig binnen de vijf minuten op onze website. Vervolgens gaan wíj voor u aan de slag. Wij geven u het hoogst gekregen bod. En u bepaalt zelf of u daarmee akkoord gaat.

Een boot verkopen in de praktijk

Wilt u een boot verkopen? Dan kunt u als verkoper maar beter enig inzicht hebben in het brein van een koper. Want een boot kopen is spannend en voor veel mensen zelfs een langgekoesterde droom. Niet voor niets dragen de meeste boten een betekenisvolle naam.

Een boot aanschaffen is een mijlpaal en een beleving. De koper wil er zoveel mogelijk plezier aan beleven. Maar een boot bezitten impliceert ook een stevige investering mét emotionele lading. Kopers hebben dan ook graag bepaalde zekerheden of garanties. Ja, ook na verkoop

Garantie tot aan de deur

En eerlijk? Als particulier kunt u die zekerheden vaak niet bieden. Uw garantie geldt maar ‘tot aan uw voordeur’. En ook voor eventuele reparaties bent u als verkoper niet meer verantwoordelijk eenmaal u uw boot van de hand hebt gedaan. Bovendien loopt een koper het risico om een gestolen boot te kopen. Helers bieden die dikwijls door middel van advertenties aan met alle problemen van dien.
Lang verhaal kort: particuliere kopers staan vaak weigerachtig tegenover aangeboden vaartuigen van particuliere vérkopers. Wanneer u de verkoop van uw boot in eigen handen neemt, kan het een ellenlang proces worden.
Bij OSW bieden wij u de mogelijkheid om uw boot zo snel mogelijk door te verkopen. Ongeacht maat of type boot die u aanbiedt. Ook boten op leeftijd en met schade komen in aanmerking. In ons partnerbestand staan meerdere opkopers die elke soort boot graag van u overnemen. Voor een eerlijke prijs!

Hoe gaat verkopen via OSW?

U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over de obstakels die vaak opduiken bij de verkoop van uw boot aan particulieren. Het enige wat u hoeft te doen? Uw boot (of sloep) aanmelden op onze website. Een kosteloze en vliegensvlug geklaarde klus.

Boot of sloep aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers contact met u op voor verdere inlichtingen over uw vaartuig. Wij maken de advertentie voor uw vaartuig zo gedetailleerd mogelijk, want onze stielervaring leert dat u op die manier de beste biedingen ontvangt.

Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen wij de advertentie van uw vaartuig op een veilige, besloten website. Hier kunnen uitsluitend professionele handelaars hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat accepteert.

Is dat het geval? Dan haalt de koper uw boot op een door u gekozen plaats en tijdstip op. Hij of zij betaalt u ter plaatse en handelt eventuele verdere administratie correct met u af. Zo makkelijk kan het dus! En u? U blijft achter met een comfortabel gevoel en het juiste, eerlijke bedrag op uw rekening.

  • U krijgt binnen de 24 uur een bod
  • De koper haalt uw boot op en betaalt u nog voor uw boot op de trailer ligt
  • Alleen erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor u
  • Kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • U kunt het bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw boot nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw boot makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de bootverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.