Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

3080 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Ivo uit Heukelum
Telefonisch met OSW de verkoopprijs overeengekomen, vervolgens afspraak gemaakt met de partij die de auto kwam ophalen. OSW werkt als tussenpersoon tussen jou en verschillende opkopers. Helaas wilde de opkoper toen ze hier voor de deur stonden alsnog een lagere prijs geven, ondanks dat er geen afwijking zat tussen de door mij gemelde gegevens en staat van de auto met de werkelijke staat van de auto. Na een telefoontje met OSW werd mijn auto 5 minuten later alsnog voor de met OSW afgesproken prijs opgehaald. OSW is gelukkig goed bereikbaar! Met speciale dank aan Dave voor het snel en correct handelen.
15-10-2021
Leandro Rietveld uit Klundert
Netjes vakkundig geholpen, Direct oplossingen, en antwoorden op vragen.. Vriendelijk, netjes en vakkundig geholpen. Top service...
15-10-2021
Mark uit Wijk bij Duurstede
Prima bedrijf om zaken mee te doen, zijn vriendelijk en houden goed contact. De auto die we hadden aangeboden is keurig op de afgesproken tijd opgehaald door vriendelijke mensen.
13-10-2021
hans loermans uit Utrecht
Na te zijn aangemeld bij OSW.nl kreeg ik al vrij snel reactie . Geen fake of nep maar duidelijk uitleg . Zeer tevreden. H.Loermans
09-10-2021
Ing uit Klazienaveen
Handig voor verkoop. Makkelijk aan te melden en auto online aan te bieden. Keurig op de hoogte gehouden bij biedingen en snelle afhandeling bij verkoop. Kortom ideaal!
06-10-2021
Guido uit Genk
Caravan aangeboden voor verkoop en er was snel een reactie van OSW. Zeer keurige en aangename contacten. De verkoop heeft niet lang op zich laten wachten. OSW heeft alles correct en voldoende gedetailleerd gecommuniceerd, Top ! De koper heeft alle afspraken nagekomen en is komen afhalen. Ik zal OSW zeker en vast aanraden. Het is allemaal sneller verlopen dan verwacht. Ik ben zeer tevreden.
06-10-2021
George uit Enschede
De hele procedure werd na invulling van het aanbiedingsformulier telefonisch begeleid. Na mijn akkoord werd de opkopende partij ingeschakeld.
05-10-2021
Baars Ruud uit Julianadorp
Mijn Caravan aangeboden ter verkoop. De volgende werd er een bod uitgebracht , een tegenbod gedaan en de Caravan was verkocht. De koper was op tijd op de afgesproken tijd even naar de Caravan bekeken, gekocht , betaald en de caravan meegenomen. Zeer netjes bemiddelt door OSW een echte aanrader
05-10-2021
Trinity uit Den Bosch
Er wordt duidelijk en correct gecommuniceerd. Zelfs in een voicemail zijn ze ontzettend netjes! De afspraken waren duidelijk en er is snel een kopende partij gevonden. Bedankt OSW!
02-10-2021
Fred uit Leiderdorp
Caravan verkocht via OSW, deze heeft contacten gelegd met diverse bedrijven cq kopers. Koper VB. Caravans te Dronten. Goed contact gehad met OSW en VB Caravans te Dronten. Alle afspraken met genoemde bedrijven goed nagekomen.
30-09-2021
linda uit utrecht
donderdag motor op de site aangemeld, vrijdag contact gehad en vrijdag middag een bod gehad. na even nadenken geaccepteerd en 2 dagen later is de motor opgehaald. echt een super service die OSW bied! heel fijn!
30-09-2021
Jan uit Helden
Enkele uren nadat de motor te koop stond kwam al een bieding met een gewenst bedrag en werd de koopovereenkomst gesloten. Na contact opgenomen te hebben met de koper (DK Motors), werd een afspraak voor ophalen en overdracht gemaakt. Na inspectie van de motor, aan de keukentafel alles verder geregeld (kenteken, vrijwaringsbewijs en koopbedrag mobiel overmaken.
27-09-2021
Joseph uit Kerkrade
De chauffeur mag wat bijles krijgen aangaande normen van fatsoen en communicatie met mensen. 'Botte boer.' Aanbevelen ja. Chauffeur: liever een ander.
27-09-2021
Herman uit Hoorn
Goede en toegankelijke website. Vervolgens wordt er vriendelijk en adequaat gecommuniceerd om tot een snel bod te komen. Eigenlijk gewoon foutloos!
27-09-2021
Chantal uit Leeuwarden
Ik was eerst een beetje sceptisch, maar toen ik eenmaal de postieve reacties zag heb ik de kan gewaagd en ik moet zeggen totaal geen tegenvaller!! Snel , open , eerlijk en zeker een aanrader
24-09-2021
René v Bugnum uit Beverwijk
Nadat ik online eea had ingevuld werd ik snel gebeld en werd eea nogmaals uitgelegd. De volgende dag al een koper dus perfect, iets onder de vraagprijs maar prima
24-09-2021
A J uit Helmond
Ik moet zeggen dat dit bedrijf, met dit uitstekende systeem, zeker veel mensen zal helpen. heel erg bedankt voor de hulp die ik heb gekregen. groetjes A J
24-09-2021
Ronald uit Amsrsfoort
Als verkopende partij is het gewoon enorm handig dat je een goed bod krijgt van verschillende partijen. De manier waarop je 'ja' kunt zeggen is met 1 klik geregeld. Werd vooraf keurig netjes gebeld en auto was gelijk gevrijwaard.
23-09-2021
Wim uit IJmuiden
Na het invullen van de gegevens van mijn motor, kreeg ik gelijk de melding, dat de aanmelding goed was. Binnen een half uur kreeg i iemand van OSW aan de lijk met nog wat vragen. Het was een goed en duidelijk gesprek. De man aan de lijn zei dat hij gelijk actie ging nemen en een aantal handelaren ging bellen. Na ongeveer een uur werd me verteld dat iemand mooi bedrag had uit Enkhuizen een mooi bedrag had geboden. Ik ging akkoord met de bieding en heel kort erna belde de handelaar uit Enkhuizen. Na een gesprek met hem maakten we een afspraak voor de volgende dag. twee mannen kwamen de motor afhalen en we maakten de papieren in orde. Ik kreeg ook gelijk het geld. Kortom het ging heel snel en goed allemaal. Ik had niet verwacht dat het zo snel en goed ging. Ik ben dus zeer tevreden over de bemiddeling en afhandeling.
23-09-2021
Bas Ginneken uit Oudenbosch
prettig contact met direct goed overleg en volledige informatie actuele info over stand van zaken bij plaatsing en reacties in afstemming perfecte afhandeling op basis van vertrouwen
22-09-2021
Jos uit Weert
na foto's geplaatst te hebben werd de advertentie geactiveerd en werd de motor nog dezelfde dag door Calvin aangeboden bij een handelaar. Deze heeft hem ook gekocht en afgehaald.
22-09-2021
Henk Schouten uit Gorinchem
Vanaf het eerste contact, correcte behandeling. Afnemer Stienstra eveneens prima contact en afhandeling. Chauffeur Stienstra vriendelijk en correct. Met de aftersales kaart, ontvangen vandaag, zondermeer. Natuurlijk had de verkoopprijs wat hoger gekund, maar dat wil iedereen, lijkt mij..... (haha).
21-09-2021
Paul uit Someren
In eerste instantie was ik wat sceptisch over , maar na deze ervaring kan ik alleen maar lovend zijn. Na het aanmelden van de caravan werd ik binnen een uur gebeld voor wat nadere informatie. Daaruit bleek al gelijk de kennis en ervaring van OSW in de persoon van Aloys, wat resulteerde in een nette reële richtprijs waarmee hij aan de slag ging. Een uur later was de caravan verkocht en had ik de koopovereenkomst via de mail ontvangen. Super! De afhandeling met de koper (Stienstra Caravans) verliep ook prettig en vlot. Na een grondige inspectie bij het ophalen van de caravan, werd de koopsom en de vrijwaring direct geregeld. Ook leuk: een paar dagen later ontvingen we nog een kaart van OSW om ons te feliciteren met de verkoop.
20-09-2021
Pim uit Akkrum
Had geen ervaring met het verkopen van een auto. Op deze manier was het voor mij heel gemakkelijk en werd zeer professioneel afgerond. Heel vriendelijk voor uw dienst.
17-09-2021
Kimberley uit Tilburg
Apk verlopen, email gestuurd en werd binnen 30 minuten opgebeld voor een bod. Daarmee ging ik akkoord en werd dezelfde dag nog teruggebeld door een garage dat ze de auto de volgende dag al konden komen halen, dus een vriendelijke super snelle service!
17-09-2021
Sarah uit Roosendaal
Als gevolg van een overlijden hadden wij een oude auto te verkopen. OSW heeft ons binnen een uur na plaatsing van de advertentie in contact gebracht met een opkoper. Zo hebben we zonder problemen de auto kunnen verkopen.
15-09-2021
Henk uit Almere
De motor van mijn auto had het begeven en ik moest er van af. Ik had geen zin en tijd om zelf te regelen. Osw heeft het goed en snel geregeld zonder problemen.
14-09-2021
Paul uit Harderwijk
Het online aanmelden van mijn caravan ging makkelijk. Een eerste bod na 2 dagen was duidelijk te laag. Binnen een redelijke termijn van 1,5 week kreeg ik een heel acceptabel bod, waarbij osw bemiddelde om te komen tot dat bedrag. Vervolgens verzorgde Osw het verkoopcontract en heb ik de verkoop verder direct met de koper afgehandeld. Om aan te raden!
14-09-2021
Roel uit Ingen
mijn ervaring is zeer positief, mede door de persoonlijke benadering en het zeer snelle resultaat bij de verkoop. Ook het ophalen van de motor was goed georganiseerd en geheel volgens afspraak.
10-09-2021
Bianca uit Winterswijk
Ben zeer tevreden over de verkoop van mijn auto, zou het zo weer doen. Verkoop was inclusief het ophalen van de auto in 1 dag geregeld. Echt een aanrader!
08-09-2021