Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3!

4076 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Herma Kraan uit Doesburg
Zojuist mijn campertje verkocht, aan tafel met de koffie erbij. Advertentie geplaatst, contact met OSW, contact met een gegadigde en de deal was rond, dat alles binnen 24 uur. Afspraak gemaakt met de koper die de camper kwam ophalen. Na een gezamenlijke testrit de financiën en de vrijwaring geregeld en nu zitten we zonder auto, maar dat lost zich wel weer op. Helemaal tevreden!
06-10-2022
Marianne uit Papendrecht
Prima verlopen verkoop, afhandeling betaling en vrijwaringsbewijs soepel en direct bij mij aan tafel afgehandeld. Vrijwaringsbewijs kon ik direct vanuit mijn mail uitprinten.
05-10-2022
Björn uit Rhenen
Mijn vorige ervaring met een sloophandelaar was met een niet nader te noemen type volk dat doormiddel van intimidatie tijdens het ophalen de helft van de prijs eraf probeerde te krijgen. Wat een verademing was het dan ook om met OSW en DB in zee gegaan te zijn waar dat overduidelijk niet het geval was: ze waren keurig op tijd en handelde de deal volgens afspraak af. Voor iedereen die zich herkent in mijn eerste ervaring: alleen daarom al raad ik iedereen OSW aan.
04-10-2022
Piet van Beveren uit Fijnaart
Begeleiding bij aanbieden en verkoop is top. Alles wordt op realistische basis uitgevoerd. Uitstekende matches tussen koper en verkoper
02-10-2022
Gerard uit Emmen
Prima verlopen verkoop, afhandeling betaling en vrijwaringsbewijs soepel en direct bij mij aan tafel afgehandeld. Vrijwaringsbewijs kon ik direct vanuit mijn mail uitprinten.
30-09-2022
B uit Heythuysen
Sloopauto aangeboden via OSW. Binnen 24u bod binnen. Qua bod natuurlijk niet de hoofdprijs, maar toch ongeveer hetzelfde als wat je bij de sloop zou krijgen. Autohandelaar de dag erna auto opgehaald. Vrijwaringsbewijs direct gekregen en afgesproken bedrag cash. All-in-all een goede ervaring.
29-09-2022
Peter uit Hendrik-ido-ambacht
Dat het snel geregeld is dat de auto opgehaald werd vond ik heel fijn. Alleen de afspraak die er stond 130 euro werd ter plekke terug gebracht naar 50 euro omdat er geen catacilator in zou zitten. Diegene die hem kwam ophalen zei dat die weg was. Hij liet me foto's zien maar of deze van mijn auto zijn weet ik niet zeker. Ik heb navraag gedaan bij mijn garage en die zei dat die er gewoon onder zat. Ik heb dus een naar gevoel overgehouden van deze opkoper. Hier kan OSW waarschijnlijk niet veel aan doen
29-09-2022
Maris uit Utrecht
Ik ben netjes en snel geholpen. Contact met medewerker was prettig, en ik werd al snel gebeld dat er een koper was voor mijn motor. Ook het contact met de koper ging goed.
27-09-2022
Ester uit Hilversum
Nadat we onze caravan hadden aangeboden kregen we vrij snel een redelijk bod. Dat ging niet per e-mail, maar telefonisch. Alles was transparant en is volgens afspraak verlopen. De caravan werd op de camping opgehaald waar eerst de betaling en vrijwaring ter plaatse werden geregeld. We hebben er een goed gevoel aan over gehouden en dat vinden we belangrijk.
26-09-2022
Dhr Waack uit Eindhoven
Heb m’n (sloop)auto begin van de middag op de website geplaatst en binnen een aantal uurtjes werd ik al gauw gebeld door een vriendelijke medewerker en heeft hij voor mij een realistisch en mooi bod weten te regelen om mijn auto te verkopen, had niet verwacht dat het binnen aanzienelijke tijd geregeld kon worden maar ben zeer tevreden, hopelijk niet tot ziens, maar zo wel, dan weet ik waar ik moet zijn!
26-09-2022
Karen uit Zeist
Bij andere bedrijven las ik niet zulke positieve reviews. Toen kwam ik op deze site en zij doen er alles aan om je te helpen, waarbij de regie in jouw handen blijft. Na de vlotte verkoop checken ze nog of alles goed is afgehandeld.
22-09-2022
Abdy uit Maastricht
Een vriendelijke medewerker, heeft binnen 2 weken het verkopen van mijn motor netjes geregeld met een koopcontract dat zeer netjes en duidelijk van opgezet. De kopende partij heeft vooraf betaald, vrijwaringsbewijs binnen een paar uur geregeld en pas daarna de motor afgehaald. Hoewel ik een hogere prijs had verwacht, liep het proces super soepel en professioneel.
22-09-2022
Christa Snakenborg-de Jonge uit Dokkum
Maandag onze caravan te koop aangeboden op site OSW Dinsdag al een bod - na overleg tot overeenstemming gekomen met de prijs.... Via de mail een verkoopovereenkomst. Ook het bedrijf dat de caravan kwam ophalen - alles goed geregeld qua papierwerk en financiën ! Top! Een 10
22-09-2022
Simon uit ‘s-Hertogenbosch
Zoals hier boven reeds aangegeven en ook de partij welke mijn motor heeft gekocht en opgehaald heeft het geheel fantastisch verzorgd. Mijn complimenten !! Met vriendelijke groet, Simon Dam
22-09-2022
nicole bouwer uit Oosterhout Nb
ze gingen gelijk voor je de beste deal proberen te zoeken snelle en goede afhandeling en vroegen ook steeds of het goed ging met de afhandeling
22-09-2022
G. uit Nieuwegein
Ongedwongen onderhandelingen , geen druk uitgeoefend, in een vertrouwde gemoedelijke gesprekken. Dit maakte dat OSW een betrouwbare organisatie bleek te zijn. Ook de onderhandelingen met de koper was in dezelfde trant. Gevolg is dat wij voor de OSW reclames zullen doen.
19-09-2022
Jan uit Eijsden
Correcte afhandeling van de verkoop van mijn auto. Hij werd op tijd opgehaald en correct overgeschreven.Het vrijwaringsbewijs werd digitaal verstuurd. De afgesproken prijs van de auto werd zonder problemen betaald. Prima!
17-09-2022
Jan uit Buren
Ik werd de dag na plaatsing al gebeld. Na een paar aanvullende vragen werd ik heel snel geïnformeerd over een bieding op mijn caravan. De verkoop was daarna ook snel beklonken. Binnen vijf dagen na plaatsing kon de aflevering al plaats vinden. Ook de kopende partij heeft het hele proces snel en correct afgehandeld. Al met al zeer tevreden over de gang van zaken.
15-09-2022
ArieTaxi uit Rotterdam
Ik was op zoek naar een opkoper van mijn auto en zat al dagen te surfen op het net... Ik zag, door al die bedrijven, door de bomen het bos niet meer... Toen kwam ik op de site van OSW terecht en me meteen aangemeld. Want ik ben niet alleen onbekend met dit soort sites maar ben zeker niet bekend met wie ik wel of niet moet en kan vertrouwen. Ik ging er van uit dat ik onder de vleugels van OSW wel een beetje beschermd zou zijn tegen de "slechte" opkopers. Ook verwachtte ik niet binnen een week dat mijn auto al verkocht zou worden. Ik ging uit van 2 tot 4 weken. Maar na 3 dagen had ik al een hele vriendelijke garagehouder uit Zwolle aan de telefoon die graag mijn auto op wilde komen halen. Ik ben OSW zeer dankbaar dat zij al het "nare" werk voor mij hebben gedaan en dat de koop is gelukt... Hier kunnen een hoop sites een enorme punt aan zuigen hoe het wel moet....
15-09-2022
Jean Crousen uit EIJSDEN
Mijn ervaring met OSW is heel positief. De te volgen procedures werden duidelijk kenbaar gemaakt. De afspraken werden allemaal nagekomen. Het caravanbedrijf uit Dronten heeft de caravan op een zeer prettige manier opgehaald en de betaling en vrijwaring netjes afgehandeld. Allemaal bedankt voor deze perfecte service.
13-09-2022
Lambeek uit Deventer
Caravan aangeboden en voor het plaatsen van foto's al een bod. Na plaatsing van de foto's nog een hoger bod gekregen. Na acceptatie ook een snelle afhandeling. Super
11-09-2022
René uit Zevenaar
Heel goed en duidelijk contact met OSW. Alles is gegaan zoals beloofd. Betaling en vrijwaring heel snel geregeld. Kortom, helemaal TOP.
11-09-2022
Richard uit Enschede
Goed contact, op de hoogte gehouden wanneer ze er ongeveer zouden zijn, helaas door slechte weersomstandigheden werd het iets later, maar verder is alles goed afgerond !! Een aanrader !!
10-09-2022
Sylvia uit Heemstede
De communicatie was prettig en duidelijk. De auto werd volgens afspraak opgehaald en de administratieve afhandeling verliep correct en snel.
09-09-2022
An uit Houten
Geweldige ervaring. Duidelijke website. Binnen 3 uur na aanmelding is er al contact opgenomen met mij. Na 5 uur een goed bod. Verkoop geregeld.
09-09-2022
Jozef Raes uit Sint-Niklaas
De koper van de wagen kwam nogal laat in de avond (21.30 u.) overname papier één papier exemplaar zelf in te vullen en zelf een koppie moeten maken. Betaling correct uitgevoerd. Vriendelijke jongens. Ben tevreden.
08-09-2022
Anouk uit Utrecht
Ik had niet verwacht dat het zo snel geregeld kon worden. Zeer efficiënte communicatie en vriendelijk personeel aan de telefoon. Ik ben er erg blij mee. Ik heb mijn auto er zaterdag middag opgezet en woensdag ochtend om 9 uur stonden ze op mijn stoep om hem op te pikken.
07-09-2022
Leo uit Noordwijk
OSW heeft mij twee keer met mijn schade auto geholpen. Beide keer was de bod beter dan alle andere biedingen in andere plekken en de service was echt super.
05-09-2022
Saskia uit Vught
Medewerker nam meteen contact op. Binnen 2 dagen auto verkocht. Belde na de verkoop meteen op of de koper al contact met ons had opgenomen. Echt een aanrader als je snel van je auto af wilt.
05-09-2022
Liz uit Berlicum
Ik ben erg blij dat ik OSW heb gevonden. Het verkopen van de auto ging op deze manier supersnel en tegen de juiste prijs. Een hele zorg minder!
05-09-2022