Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3!

4360 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Daan uit Emmeloord
Binnen 2 dagen al een bod aangeboden. Daarna werd alles netjes en zeer correct afgehandeld. Dit was ook exact de afspraken. Uitstekend dus.
27-03-2023
Thammie uit Voorthuizen
Zoals op andere platforms niet het ene bod na het andere, en ophalen ho maar.. ging hier gelukkig niet op die manier. Ik kreeg een duidelijk bod en kon er zeker van zijn dat hij werd opgehaald. Netjes ook dat adverteren gratis is. Met een beetje minder opbrengst dan verwacht, ben ik wel van mijn auto af, want hij werd netjes binnen een week opgehaald door de koper. Koper was een nette man. Fijn dat je er vanuit mag gaan dat OSW samen werkt met betrouwbare kopers. Vriendelijk dank voor de hulp Connor. Groeten!
23-03-2023
Elvira uit Breda
Wat een plezier om hier zaken te doen. Je geeft gewoon alle kenmerken en gebreken van je auto op met wat foto's erbij, en kan zelf een (redelijk) bedrag invoeren. Binnen ca 18 uur was mn auto verkocht! Moest helaas wel langer kan 48 uur op mn vrijwaring wachten, maar dat ligt niet aan OSW; zij hebben hierin nog bemiddeld.
23-03-2023
Monica uit Moordrecht
Mijn auto is binnen 1 dag verkocht. Het gaf een veilig gevoel dat de koper een handelaar was die bekend is bij OSW en alles ook meteen in orde heeft gemaakt. Dus geen gedoe met overschrijven van kenteken en geldbedrag. Allemaal supersnel en veilig. Dus ik ben supertevreden hoe dit is verlopen. Dank jullie wel.
21-03-2023
Dammy uit Arnhem
Prima en netjes gehandeld De medewerker calvin heeft mij perfect en vriendelijk geholpen! Enorm snelle en vriendelijke reacties Motor binnen 1 week verkocht (Ik was op wintersport dus het weekend kon ik neit ) Heeft de motor savonds opgehaald
18-03-2023
Harm Vonk uit Amersfoort
Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar omdat je vrijblijvend een verkoop opdracht mag plaatsen dacht ik, nooit geschoten altijd mis. Tot mijn verbazing de volgende morgen een belletje met een zeer acceptabel en redelijk bod. Dezelfde middag de auto bij het autobedrijf afgeleverd welke het bod had gedaan. Auto was zoals ik hem omschreven had dus verliep de overschrijving zeer plezierig. Geld werd direct digitaal op mijn bankrekening geboekt terwijl we van een kopje koffie genoten. Ik kan dit aanbevelen. Wij zijn super tevreden.
16-03-2023
I.N uit Noord-Brabant
Het bedrijf dat het hoogste bod had gedaan op mijn auto kwam deze al na 2 dagen ophalen. Vriendelijke man die op de aangegeven tijd aan de deur stond. Helaas wel iets minder gekregen dan in het verkoopcontract stond, verder tevreden.
14-03-2023
Jacco Evers uit Duiven
Uitstekend geregeld,geen moeilijk gedoe. Al hoewel het voor mij erg moeilijk was na gezondheidsredenen. Nette prijs. Ze zijn hun afspraak na gekomen. Vriendelijk contact.
12-03-2023
Bert uit Bodegraven
even gogelen op internet en daar kwam osw te voorschijn nooit van gehoord website geopend en alles ingevuld na een uur kreeg ik een bericht ndat alles goed was ontvangen. Volgende dag werd ik gebeld Osw had een koper voor mijn caravan opgegven de staat van mijn caravn en en de prijs betaald.Ikwas er tevreden mee @dagen later belt de koper, afspraak gmaakt wanner de caravan gehaald kan worden dat is inmiddels wee keer verandert maar afgelopen donderdag 9 maart was de koper op de juiste tijd caravan na gekeken en de koop ging door voor het afgesproken bedrag Ik zou ierden aanraden om aan deze organisaie zijn caravan aan te bieden osw heeft een goed verrhaal en alle is goed geregeld. Ook de persoon van osw aan de telefoon heeft het super geregeld
10-03-2023
Ger van Rosmalen uit Rijen
Zeer snel mijn auto tegen een goede prijs kunnen verkopen. Inlevering bij de inkoper ging bijzonder en vlot en binnen een half uur stond het geld op mijn rekening.
08-03-2023
Gerrit uit KLOETINGE
Caravan in ‘t weekend voor verkoop aangemeld. Maandag eerste contact en na 2 telefoontjes was de verkoop rond. Alles was perfect. Ook koper kwam afspraken correct na.
07-03-2023
Henk uit Oosterhout
Een betrouwbare bemiddeling ze nemen contact met je op over de status. Kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling .
06-03-2023
Erwin uit Almere
Binnen twee dagen mijn motor verkocht tegen een voor mij redelijke prijs. De koper nam snel contact met mij op en kwam de motor de volgende dag al halen. Netjes vrijwaring en direct betaald. Alles top geregeld.
06-03-2023
Leo van Baarle uit Akersloot
Met andere sites heb ik ervaren dat eerst en laag bod geprobeerd wordt. Na afwijzing volgen vaak hogere biedingen. OSW doe wellicht aan voorselectie. Kwam direct met een reëel bod.
04-03-2023
Eddy uit Purmerend
Het uploaden van de benodigde gegevens voor de verkoop van mijn caravan was eenvoudig, daarna werd ik vriendelijk en vlot telefonisch te woord gestaan door een medewerker van OSW. Enkele uren later werden mij twee redelijke offertes voorgelegd en kwam de koopovereenkomst met de door mij gekozen koper snel tot stand. Deze koper is deze overeenkomst volledig nagekomen.
02-03-2023
Bas uit Wierstra
Voor de verkoop van mijn (stok)oude auto via Google bij OSW terechtgekomen. Na de gegevens van de auto te hebben doorgegeven, werd ik snel gebeld, was er al een koper gevonden en ook nog voor een mooie prijs. Het verdere proces werd helder en duidelijk uitgelegd en de auto is de volgende avond door de koper (Cedar Autohandel) aan huis opgehaald. Voor de afgesproken prijs en zonder verdere discussie - dat maak je in deze branche en voor zulke oude auto's wel eens anders mee. Heb er een heel tevreden gevoel aan over gehouden (al mis ik mijn oude Corollaatje soms nog wel een beetje...).
22-02-2023
Wijndelt uit Drachten
Ik heb het als zeer plezierig ervaren, zowel het contact met OSW als met de firma Stienstra. Direct het gevoel gekregen dat er een open houding was zonder verkoop-praatjes. Zeer tevreden over de snelle en correcte afwikkeling.
18-02-2023
B M uit Limburg
Dat een bedrijf jou als autoliefhebber behandelt is maar weinig bedrijven gegeven. OSW doet dat wel! De medewerker dacht mee en was uitermate vriendelijk, behulpzaam en begripvol. Waar zie je dat heden ten dage nog?! Ik wil de OSW makelaar in kwestie persoonlijk bedanken voor zijn prettige manier van werken. Bedankt!
09-02-2023
Johan uit Capelle aan den IJssel
Normaliter sta ik nogal kritisch tegenover dit soort dienstverlening. Echter na een heleboel Marktplaats ervaringen toch ingeschreven met als verwachting helemaal niets. Dag later werd er telefonisch contact opgenomen en werd ik netjes en kundig te woord gestaan. Dezelfde dag een overeenkomst bereikt en binnen twee dagen werd de motor netjes opgehaald en is alles netjes afgehandeld.
04-02-2023
Hilbrand uit Arnhem
Na t plaatsen van mijn schadeauto snel een goed bod ontvangen. Toen ik het betreffende autodemontage bedrijf niet kon bereiken heeft OSW er voor gezorgd dat de auto alsnog snel is opgehaald
27-01-2023
Henk Meijer uit Niekerk Westerkwartier
Ik heb mijn motorfiets aangemeld op de website, binnen 1 uur kreeg ik telefonisch contact met OSW (Calvin), er werd mij nog wat meer info gevraagd en waarschijnlijk hadden zij al een gegadigde voor de motor. Vrij snel daarna werd een goed bod gedaan op de motor en ben ik akkoord gegaan, alles is daarna keurig bij mij thuis afgehandeld, betaling en vrijwaring aan de tafel afgehandeld en motorfiets ingeladen en dat was het dan Alles heel snel afgehandeld, duzz een aanrader.!!
23-01-2023
Denis uit Amsterdam
Erg blij mee auto erop gezet en binnen paar dagen een bod eerst een tegenbod gedaan en toen weer een bod met de schappelijke prijs erg blij mee werkt snel en gestroomlijnd toppers dit
17-01-2023
Jip Meijer uit Apeldoorn
Vriendelijk personeel die graag mee denkt, afspraken na komt en snel reageert. Al met al een goede service en een prettig handelen geweest. Dank u wel.
16-01-2023
Wouter Bosscha uit Losser
Advertentie werd snel geaccepteerd, geen gezeur kort telefonish contact over verkoopprijs, na enkele minuten auto verkocht,afgeleverd bij koper, binnen uur geld op de rekening.
16-01-2023
NAN uit ALMERE
Heb binnen 48 uur een reactie gekregen. De verdere afhandeling bij de gaagehouder liet te wensen over. Geen vrijwaring zoals afgesproken, helaas. Dat kan ik de OSW niet aanrekenen. Als tussenpersonen hebben ze correct gehandeld. Alleen, nu wachten op de vrijwaring!!!
14-01-2023
Wesl uit Apeldoorn
OSW heeft snel een koper voor je gevonden, echter voelt de koper, net als bij particuliere verkoop, zich genoodzaakt om het afgesproken bedrag compleet tot het uiterste te verlagen. Een paar dagen na de verkoop heeft OSW telefonisch contact gezocht en aangegeven dat dit niet helemaal de bedoeling is. Zij hebben mij een tegemoetkoming aangeboden wat hen siert.
13-01-2023
Dirk uit Zoetermeer
Snelle service, proffesionele afhandeling, goede bereikbaarheid als je vragen hebt. Zou OSW ook aan anderen adviseren. Belangrijkste wat mij als gevoel bij blijft: Ontzorging op professioneel niveau! Dank!
13-01-2023
Rita uit Deurne
Na plaatsing van verkoop auto onmiddellijk telefoon gekregen. Vriendelijke persoon aan lijn. Na overeenkomst bedrag melding gekregen wanneer men auto kwam halen. Nadien nog eens telefoon gekregen of alles in orde was. Geweldige service. Zeker aanrader voor wie zijn auto kwijt wilt en ik woon in Antwerpen.
12-01-2023
Lucas uit Almen
Ik heb een Mazda cx3 via dit platform verkocht. Snel en makkelijk alles duidelijk gemaakt en het contact was prettig. Ook de autohandelaar was erg aardig en alles was snel en makkelijk afgerond.
11-01-2023
Abraham uit Alphen aan den Rijn
De caravan is voor een te lage prijs verkocht. De nieuwe eigenaar was laaiend enthousiast over de caravan zo mooi en netjes en schoon hij was. Hij gaat hier veel winst opmaken, achteraf hadden wij hem zelf nog particulier kunnen verkopen tegen veel hogere prijs.
10-01-2023