Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

3348 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Chaimae uit Venlo
Kapotte auto aangemeld hier. Ze leveren van begin tot eind service. Regelen alles snel en vragen ook of er al een afspraak is gemaakt etc. Ook nadat de auto weg is zorgen ze ervoor dat alles (zoals een vrijwaringsbewijs) geregeld is. Ze hebben me zeker geholpen. De auto was zo weg. Keurig!
25-01-2022
Rutger uit Tiel
Er werd snel een bod gedaan op m'n auto. Het duurde wel even voordat de koper reageerde, maar daarna was een afspraak snel gemaakt. Helaas was er wat onenigheid over de prijs omdat de auto volgens de koper als rijdend geadverteerd stond terwijl dit niet het geval was. Met hulp van OSW is dit uiteindelijk naar tevredenheid afgehandeld.
24-01-2022
Suzan uit Hoogvliet
Ik had onze auto aangeboden om als sloopauto op te laten halen. Binnen diezelfde dag kreeg ik al bericht dat een bedrijf de auto wilde komen ophalen en dit was de volgende dag al geregeld. Goede communicatie
18-01-2022
Stefan uit Tilburg
Via OSW binnen 15 minuten mijn auto verkocht. Direct daarna al de koopovereenkomst ontvangen. De dag erna opgebeld worden door een medewerker, of er nog vragen waren, en of alles naar wens verlopen was. De volgende dag werd de auto al opgehaald, afgerekend, en direct voorzien van een vrijwaringsbewijs. Koper was zeer enthousiast over de auto. De dag na het afhalen wederom een telefoontje van OSW of ik tevreden was. Nu dat ben ik ZEKER. Voor mij +++++ sterren.
18-01-2022
Eddy Wermers uit Dronten
De telefonische contacten waren zeer correct en vriendelijk, zakelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen en in volle tevredenheid afgewikkeld. De overdracht verliep prettig, de caravan werd kundig geinspecteerd en de vrijwaring direct geregeld, helemaal top! Tot slot, de contante betaling had ik liever niet gehad, want met zoveel contant geld op zak te hebben, voelt niet prettig. Mvg Ed Wermers
17-01-2022
Patrick uit Nederweert
Osw werk geweldig je meld je auto aan wacht op biedingen en accepteer het bod.de rest regel je makkelijk met de gene die de auto koopt.
17-01-2022
Ronald Evertsen uit Purmerend
Het enige wat je hoeft te doen is je auto aanmelden. Verder gaat alles telefonisch en super snel!! Volgende auto wordt weer zo weggedaan!!
16-01-2022
Cher uit Arnhem
Uiterst vriendelijke medewerker gesproken die nog extra geld bovenop de eerdere prijs gaf. Snelle service en vrijwaring vrijwel direct geregeld. Zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen.
15-01-2022
Tim uit Soesterberg
Het plaatsen van mijn auto ter verkoop was simpel en duidelijk. Zodra een bod was geaccepteerd heeft OSW de dag erna pro-actief contact gezocht om te vragen of er al contact was gelegd door de koper. Het telefonisch contact was vriendelijk en begripvol. De koper die de auto heeft opgehaald heeft ook een dikke 10 verdiend door goede communicatie en vlot handelen.
15-01-2022
Wim uit Brunssum
Begeleiding zeer goed . CEDAR autohandel zeer korrect en alles netjes volgens afspraak en zeer snelle komplete afhandeling . Medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
15-01-2022
Linda uit Leerdam
Ik heb biedingen gekregen en het hoogste bod geaccepteerd. Er werd keurig een afspraak gemaakt om de auto op te halen. Zeer kundige, vriendelijke en klantgerichte man kwam de auto exact op het afgesproken tijdstip ophalen.
14-01-2022
george nieuwenhuis uit Almere
hele positieve ervaring ,heb de vraagprijs contant in mijn handen gekregen en de koper was heel aardige man ,wat een goed bedrijf is dat osw
14-01-2022
Sandra uit Oss
Auto aangemeld en er werd vrij snel gebeld voor extra informatie. Daarna zou er teruggebeld worden en dat was ook binnen een half uur en auto verkocht! Netjes alles op de mail ontvangen! Top service!
13-01-2022
Tonny uit Borne
De auto aangeboden voor verkoop ,met OSW gebeld .daarna verliep alles rondom deze transactie soepel ,auto werd door een vriendelijke man opgehaald .betaald en vrijwaringsbewijs gekregen. Al met al, een zeer goed bedrijf als je je oude auto kwijt wil.
13-01-2022
Dirk uit Waalwijk
Zeer tevreden met de werkmethode van OSW, snel goed en vriendelijk contact omtrent de auto hierna zijn ze aan de gang gegaan voor de verkoop en met een serieus bod gekomen ipv concurrenten waar je je auto nog net niet gratis weggeeft. Als ik ooit weer zit te denken aan een verkoop zal ik OSW zeker adviseren!
12-01-2022
Guido uit Lochristi
Na een paar dagen motor verkocht. Is steeds wel iets onder de werkelijke prijs, daar ziet vermoedelijk wel de bonus die OSW hierop neemt alsook dat de verkoop uitsluitend kan voor professionele verkopers. In ieder geval geen rompslomp van bieders, bezoekers en testritjes.
12-01-2022
Robert uit Terneuzen
Het gaat precies zoals omschreven. Ze zoeken de hoogste bieder voor je auto, nemen contact met je op en geven een advies omtrent de verkoopprijs. Niks negatiefs te melden !
12-01-2022
Rob Visee uit Almere
Binnen 12 uur hadden ze een potentiele koper gevonden die mijn prijs wilde betalen. Omdat het niet mijn dagelijks werk is konden ze me goed informeren hoe en wat er gedaan moest worden. De bemiddelde koper was vriendelijk en kwam zijn afspraken na.
09-01-2022
Bernd uit 's-Hertogenbosch
De verkoop van mijn motor verliep makkelijk en vlekkeloos. OSW heeft het contact tussen de verkoper en mij netjes tot stand gebracht en met mijn wensen rekening gehouden.
07-01-2022
Marco van Es uit Best
Mijn auto te koop aangeboden de zelfde dag nog bod gekregen en verkocht . Paar dagen later door bedrijf opgehaald. Snel en goed geregeld. Aanrader!
07-01-2022
Bryan uit Hellevoetsluis
Wou binnen korte tijd van mijn auto af en dit was binnen 24 uur al voor elkaar! Helemaal top! En klantenservice is ook een dikke 10
06-01-2022
Ronald uit Rotterdam
Mijn motor te koop aangeboden. Kreeg een bod heb een tegenbod gedaan toen is het bod iets verhoogd. Medewerker van OSW heeft mij op de hoogte gesteld en ik heb het 2de bod geaccepteerd. Netjes een verkoop overeenkomst ontvangen. Alles helder en duidelijk omschreven. Het bod dat ik nu gekregen heb via OSW is ruim 50% meer dan het bod dat ik via de ANWB verkoop service kreeg.
05-01-2022
simon uit amsterdam
Heldere, beschaafde en vriendelijke communicatie. De mensen zijn kundig, servicegericht en prettig in de omgang. Heel snel geregeld!
04-01-2022
Jeroen Adriaanse uit Leiden
Binnen een paar dagen een aantal biedingen ontvangen, echter te laag voor wat ik in gedachten had. OSW zat ook beduidend lager maar door vasthoudendheid toch mijn eigen bedrag ontvangen.
04-01-2022
Lu uit Ridderkerk
Mijn ervaring met OSW is perfect. Snelle reactie, zeer nette medewerkers en alles perfect geregeld ook de afhandeling. Een absolute aanrader als u uw auto wilt verkopen e.d.
03-01-2022
Maurice uit Harderwijk
Snel mijn sloopauto verkocht. Kreeg een dag laten de overeenkomst en weer een dag daarna werd ik gebeld door de koper. Alles verliep volgens overeenkomst, top
28-12-2021
Nico uit Tilburg
Ik ben zeer tevreden over OWS. Er werd zeer snel contact opgenomen na plaatsing van verzoek en ook de verdere afhandeling van degene die de auto kwam ophalen was snel en correct in afhandeling van verzoek.
28-12-2021
mohammed uit Alphen aan den Rijn
de gehele procedure is perfect gelopen. Auto is opgehaald en ik heb geld gekregen. Duidelijke afspraken gemaakt over het ophalen van de auto
22-12-2021
Wim uit Groningen
OSW reageerde heel snel en bracht me in contact met een autobedrijf dat een realistisch bod uitbracht. Het contact verliep soepel. De medewerkers waren steeds goed op de hoogte en waren vriendelijk en duidelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles heel betrouwbaar overkomt
22-12-2021
Gert uit Nieuwegein
Na aanmelding heel snel een telefonische afspraak. Daarna volgde heel snel een verkoop voorstel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hele proces behalve correct ook heel plezierig is verlopen.
21-12-2021