Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4!

4316 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Hilbrand uit Arnhem
Na t plaatsen van mijn schadeauto snel een goed bod ontvangen. Toen ik het betreffende autodemontage bedrijf niet kon bereiken heeft OSW er voor gezorgd dat de auto alsnog snel is opgehaald
27-01-2023
Henk Meijer uit Niekerk Westerkwartier
Ik heb mijn motorfiets aangemeld op de website, binnen 1 uur kreeg ik telefonisch contact met OSW (Calvin), er werd mij nog wat meer info gevraagd en waarschijnlijk hadden zij al een gegadigde voor de motor. Vrij snel daarna werd een goed bod gedaan op de motor en ben ik akkoord gegaan, alles is daarna keurig bij mij thuis afgehandeld, betaling en vrijwaring aan de tafel afgehandeld en motorfiets ingeladen en dat was het dan Alles heel snel afgehandeld, duzz een aanrader.!!
23-01-2023
Denis uit Amsterdam
Erg blij mee auto erop gezet en binnen paar dagen een bod eerst een tegenbod gedaan en toen weer een bod met de schappelijke prijs erg blij mee werkt snel en gestroomlijnd toppers dit
17-01-2023
Jip Meijer uit Apeldoorn
Vriendelijk personeel die graag mee denkt, afspraken na komt en snel reageert. Al met al een goede service en een prettig handelen geweest. Dank u wel.
16-01-2023
Wouter Bosscha uit Losser
Advertentie werd snel geaccepteerd, geen gezeur kort telefonish contact over verkoopprijs, na enkele minuten auto verkocht,afgeleverd bij koper, binnen uur geld op de rekening.
16-01-2023
NAN uit ALMERE
Heb binnen 48 uur een reactie gekregen. De verdere afhandeling bij de gaagehouder liet te wensen over. Geen vrijwaring zoals afgesproken, helaas. Dat kan ik de OSW niet aanrekenen. Als tussenpersonen hebben ze correct gehandeld. Alleen, nu wachten op de vrijwaring!!!
14-01-2023
Dirk uit Zoetermeer
Snelle service, proffesionele afhandeling, goede bereikbaarheid als je vragen hebt. Zou OSW ook aan anderen adviseren. Belangrijkste wat mij als gevoel bij blijft: Ontzorging op professioneel niveau! Dank!
13-01-2023
Wesl uit Apeldoorn
OSW heeft snel een koper voor je gevonden, echter voelt de koper, net als bij particuliere verkoop, zich genoodzaakt om het afgesproken bedrag compleet tot het uiterste te verlagen. Een paar dagen na de verkoop heeft OSW telefonisch contact gezocht en aangegeven dat dit niet helemaal de bedoeling is. Zij hebben mij een tegemoetkoming aangeboden wat hen siert.
13-01-2023
Rita uit Deurne
Na plaatsing van verkoop auto onmiddellijk telefoon gekregen. Vriendelijke persoon aan lijn. Na overeenkomst bedrag melding gekregen wanneer men auto kwam halen. Nadien nog eens telefoon gekregen of alles in orde was. Geweldige service. Zeker aanrader voor wie zijn auto kwijt wilt en ik woon in Antwerpen.
12-01-2023
Lucas uit Almen
Ik heb een Mazda cx3 via dit platform verkocht. Snel en makkelijk alles duidelijk gemaakt en het contact was prettig. Ook de autohandelaar was erg aardig en alles was snel en makkelijk afgerond.
11-01-2023
Abraham uit Alphen aan den Rijn
De caravan is voor een te lage prijs verkocht. De nieuwe eigenaar was laaiend enthousiast over de caravan zo mooi en netjes en schoon hij was. Hij gaat hier veel winst opmaken, achteraf hadden wij hem zelf nog particulier kunnen verkopen tegen veel hogere prijs.
10-01-2023
Chris uit Spijkenisse
Ik had de auto aangemeld en werd binnen een uur gebeld door OSW om alles af te stemmen en de auto was verkocht. De koper heeft alles vervolgens ook keurig afgehandeld.
10-01-2023
Ruud uit Boxmeer
binnen de kortste keren hadden we een bod op onze auto , wij hebben een tegenbod gedaan waarop we binnen een uur een telefoontje kregen en we de koop hebben afgehandeld.
09-01-2023
Paul uit Gulpen-Wittem
Ik moest mijn verkoop annuleren. Contact opgenomen met OSW en direct een reactie terug. Probleem werd keurig opgelost, waarvoor nogmaals veel dank.
09-01-2023
Monique uit Venlo
In opdracht van mijn moeder haar auto verkocht. Na aanmelding op de site een telefoontje gehad en binnen no time een bod. Daarna ging het snel. De afspraak om de auto op te halen kwam binnen een dag. De auto is keurig opgehaald en de vrijwaring was zo geregeld. Fijne service, vriendelijke mensen
09-01-2023
John uit Nieuwegein
Ik zag er als een berg tegenop om mijn auto te verkopen. Verschillende mensen aan huis, wie kun je vertrouwen, etc. Toe ik OSW op internet vond dacht ik dat probeer ik eens. Ik had nooit verwacht dat het zo eenvoudig kon zijn je auto te verkopen. Binnen een uur een goed bod gekregen. Na akkoord direct een overeenkomst in mijn mail. Na 30 minuten belde de koper (dealer) al om een afspraak te maken om de auto op te halen. Op exacte datum en tijd kwam de dealer, gekeurd, betaald en overgeschreven. PERFECT GEREGELD.
05-01-2023
Rayshel Isidora uit Mijnsheerenland
Mijn ervaring met deze mensen was een hele fijne ervaring zij zijn korrekt snelle afhandeling en hele goede service ik raad het iedereen aan
05-01-2023
Martin uit Almelo
Na het aanmaken van mijn advertentie werd er al snel telefonisch contact gezocht om mijn geplaatste advertentie in het kort door te nemen. Hierna volgde al snel een bieding welke met tussenkomst van de medewerker van OSW heeft geleid tot de verkoop van mijn auto. De handelaar welke mij auto heeft gekocht regeerde snel en werd de overschrijving en de overeengekomen verkoopprijs snel en correct afgehandeld.
04-01-2023
Schoute . F uit Middelie
Het auto bedrijf , auto europa-italië te Hem zeer correct en net bedrijf. Zeker aan te bevelen. Voor de goede orde de wagen is 3 Jan j.l aan dit bedrijf verkocht .
04-01-2023
Joris uit Uden
Echt snel een reactie en bod op mijn Total-los auto. Binnen paar dagen opgehaald en netjes cash en vrijwaring in envelop gekregen. Top geregeld !
02-01-2023
Louis uit Den Helder
Ik kreeg vrij snel een bod op mijn motor. En alles was vrij snel geregeld. Motor werd opgehaald en alles was snel overgeschreven zowel mijn geld als het vrijwaren van mijn motor.
01-01-2023
Maurice uit Roosendaal
Auto bij diverse platformen aangeboden aangezien ik niet via een marktplaats wil leuren met de auto en talloze afzeggingen en/of testritten wilde hebben. Auto o.a. bij platform OSW aangeboden. Zij kwamen dezelfde dag nog met een realistisch voorstel en dat kwam direct dicht in de buurt van mijn gewenste verkoopprijs. Nadat ik mijn prijs had doorgegeven zijn zij aan de slag gegaan en kwamen later terug met een akkoord op dat bedrag. Minuten later kreeg ik van de uiteindelijke koper een berichtje om contact op te nemen voor het plannen van een ophaaldatum. Ook dit contact is zeer prettig en correct verlopen. Auto bij ophaaldatum samen bekeken, ter plaatse overgeschreven en bedrag overgemaakt. Snel en makkelijk. Via marktplaats had ik dit niet zo makkelijk kunnen realiseren. Nu een prima bedrag, slechts 5 contact momenten, en auto keurig opgehaald door een correct persoon.
30-12-2022
Gisela uit Schiedam
Na mijn aanmelden kreeg ik vrij snel een goed bod op mijn auto. Voertuig kon na overleg de volgende dag al worden opgehaald. Snelle service en vrijwaring werd direct opgestuurd. Contact tussen OSW en koper was goed geregeld. De hele uitvoering is efficiënt en netjes verlopen!
30-12-2022
Issa uit Amsterdam
Fijne website. Wist niet wat ik kon verwachten maar ze zijn telefonisch erg behulpzaam en reageren snel. Je kan zelf ook een tegenbod doen en zo tot een mooi bedrag komen. Omdat er meerdere garages zijn zijn de opties ook groter en kan de auto super snel weg. Overall een fijne website en goede ervaring. Ophalen van de auto ging ook snel en soepel.
30-12-2022
Vincent uit Haps
Voor de tweede keer een voertuig verkocht en net als de eerste snel en een eerlijk bedrag ervoor gekregen. Geen stress en duren advertentie kosten zeker een aanrader!
28-12-2022
Rogier uit Woubrugge
OSW persoon was zeer netjes en duidelijk en voortvarend in zijn handelen. Tevens de overdracht van de auto zelf aan de koper liep zeer goed en vriendelijk.
27-12-2022
A.F. van Gerwen uit Huizen
Auto aanmelden, foto's plaatsen, direct een reactie daarop en een ter zake doende uitleg over de gang van zaken. Dit bedrijf werkt als een goed geoliede machine. Een aanrader en sterk aan te bevelen.
24-12-2022
Peter van de Kerkhof uit Heemskerk
Na mijn aanmelding werd ik dezelfde Dag gebeld . Paar dagen later werd de auto opgehaald . Werd direct geld overgemaakt en de vrijwaring stond binnen enkele minuten op mijn mail. Het telefonisch maken van de afspraak duurde langer dan de afspraak zelf !
23-12-2022
Henny uit Leiden
Het hele proces van aanmelding van mijn object, schatting van de waarde, contact met koper is enkele dagen doorlopen. Ook de contacten over de overdracht en betaling werden snel afgehandeld. Contacten makkelijk te maken, Gesprekken op prettige gevoerd, en snel een resultaat bereikt. Bij de aamelding via internet was ik nog een beetje sceptisch, maar ben snel overtuigd over de uitvoering van mijn caravan. Kijk dan ook echt Zeer tevreden over het hele proces. en de wijze waarop wij konden communiceren. Pet af!!
23-12-2022
Maedy uit Zwaag
Na aanmelding via de website werd ik een dag later al gebeld. Ik kreeg een goed bod. Dezelfde middag de koopovereenkomst per mail ontvangen. Contact met de koper via whatsapp, nog geen week later is de auto opgehaald. Fantastisch geregeld!
21-12-2022