Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3!

4841 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Danny uit Heteren
Mijn ervaring met OSW is zeer positief. Super vriendelijk personeel met goede begeleiding en bemiddeling. Snelle service, wij gaan deze service zeker vaker gebruiken als we een sloopauto hebben. Gaan OSW ook zeker aanbevelen in onze persoonlijke kring.
03-10-2023
Joop uit Arnhem
Auto binnen een halve dag verkocht voor de vraagprijs. Goede afspraken gemaakt en die werden nagekomen. Auto werd bekeken door de koper. Hierna snel de administratieve handelingen verricht en de auto opgeladen. Duurde ongeveer 20 minuten. Kan OSW zeker aanbevelen.
03-10-2023
Arie uit 's-Gravenhage
snelle en doeltreffende actie door OSW nemen in dien nodig contakt met je op om de zaken goed ter regelen vriendelijk en behulpzaam
02-10-2023
Béli uit DenHaag
Stort direct je geld en is zeker betrouwbaar mbt vrijwaring. Heeft t volgens mij wel erg druk, dus wat speling nemen bij een afspraak
01-10-2023
Henk uit Kaatsheuvel
Binnen een paar uur een reactie en zelfs een verkoper . na 2 dagen vlg afspraak opgehaald. Geen gezeur of gezeik. gewoon snel en professioneel. minder gekregen dan via het bieden op marktplaats . Maar het is mij zeker waard. Advies ::: BIed je caravan bij hun aan.
01-10-2023
Françoise uit Venlo
Het contact was snel,goed en duidelijk. Had niet gedacht dat het zo vlug zou gaan. Zelfde dag bedrijfswagen verkocht. Ook de afhandeling met koper is prima verlopen volgens afspraak.
30-09-2023
Theo uit Kekerdom
Niet eerder gebruik gemaakt van OSW maar kan het zeker aanraden. Snel reactie, prima telefonisch contact, en heel tevreden over de officiële overdracht.
28-09-2023
Ta uit Engelen
Ze denken mee en komen met een oplossing als er tegenslag is. Keurige behandeling en volgens belofte alles snel geregeld. Een aanrader!
28-09-2023
Marjorie Martens uit Lelystad
Een dag nadat ik mijn auto had ingeschreven kreeg ik een acceptabel bod. Ze hebben contact met mij opgenomen en met de uiteindelijke garage bemiddeld. Zij hebben daarna contact met mij opgenomen en de volgende dag werd de auto op het afgesproken tijdstip afgehaald. Hoop natuurlijk dat mijn huidige auto het nog heel lang doet, maar anders zou ik zeker weer gebruik maken van OSW.
27-09-2023
Arno uit 's-Hertogenbosch
Had mijn bus aangemeld en dezelfde dag nog telefoontje dat er een bod was. Akkoord gegaan en even later via mail orderbevestiging met alle gegevens. Volgende dag is mijn bus opgehaald en bij mij overgeschreven en betaald. Vrijwaring via rdw gekregen. Top
26-09-2023
Frank Groven uit Kerkrade ( Nederland )
Vanaf t eerste moment super geholpen door ze, de auto is vanmiddag opgehaald, precies op tijd en iedereen super vriendelijk en bekwaam.
26-09-2023
Don uit Neer
Na de inschrijving al snel een bod gekregen en aanvaard na telefonisch contact. Het verdere verloop erg professioneel en correct afgehandeld
25-09-2023
Alice Ritzen uit Heerlen
Mijn sloopauto binnen 24 uur verkocht voor een goede prijs! Houden in de gaten of afspraken nagekomen worden. Kortom; fijne ervaring gehad!
25-09-2023
Wendy uit Roosendaal
Duurde heel even, voordat er gereageerd werd om de motor te kopen. Daarna was het binnen 3 dagen opgehaald, betaald en overgeschreven van naam. Geen afdingen, netjes meegenomen. Wel goed bekeken en dat mag uiteraard, zou ik zelf ook doen. Eerlijk zelf zijn met aanbieden krijg je geen gezeur achteraf.
22-09-2023
Gerrit uit Nijverdal
Goede ervaring, gemakkelijk via de side je gegevens invoeren een snelle reactie. En een vlotte en correcte afhandeling. Al met al een goede ervaring.
20-09-2023
Susan Jie Foeng Sang uit Breda
Het was stressvrij, snel, goed contact en goede begeleiding. Er werd na een paar dagen gebeld of de koper contact had gezocht. Het heeft effe geduurd ondat ik een nieuwe kentekenbewijs moest aanvragen. Alles bij elkaar ben ik uitermate tevreden. Heb dit dan ook al aan anderen doorgegeven. Merci. Susan
20-09-2023
Henk uit Geleen
Auto erop gezet met foto's en de informatie die gevraagd werd wat overigens simpel is om in te vullen. Dezelfde week aangeboden bij klanten en verkocht opgehaald netjes betaald en afgehandeld. Super zou het iedereen aanbevelen die een loop of sloop auto heeft.
19-09-2023
Ben uit Enschede
Gemakkellijk om je auto op de site van OSW te plaatsen. En geweldig snelle service en communicatie om je auto te verkopen. Super snel ,correct afgehandeld.
18-09-2023
Jochem Stoll uit Utrecht
heel klantvriendelijk, prettig in het contact, heldere afspraken over vrijwaring en betaling, voor een zorgeloze verkoop van je auto
18-09-2023
Paul Jeurissen uit Linne
Perfecte serviceverlening voor iedereen die een loop/sloop of schadeauto wil verkopen zonder daarvoor tig handelaren te gaan benaderen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld wordt je per mail en telefonisch in kennis gesteld door OSW. Geen onderliggende addertjes of verborgen bemiddelingskosten. Snelle, correcte en echt gratis service.
18-09-2023
Douwe Wijnalda uit Heerenveen
Vanaf het eerste moment dat ik met de OSW in aanraking kwam straalde dit vertrouwen uit. De communicatie tussen de medewerker van de OSW en mij was goed. Ook het papierwerk zag er verzorgd uit. Later werd ik door Ad Hoogeveen uit Velddriel gebeld. Om kort te gaan, hij heeft mijn caravan gekocht en van de camping opgehaald. Zeer correcte man. Betaalde de prijs ter plaatse en heeft het vrijwaringsbewijs afgegeven. Correcte deal. Zal de organisatie bij kennissen en bekenden van harte aanbevelen.
17-09-2023
Kees uit Oostvoorne
Op zeer korte termijn, na de aanbieding van de caravan, werd door OSW de verdere behandeling opgepakt. Al zeer snel, binnen een dag kwam het bericht dat er gegadigden waren voor de caravan. Nadat wij, in overleg met en op advies van OSW, de verkoopprijs hebben aangepast was de deal snel gesloten, binnen 24 uur. Inmiddels is de caravan opgehaald en heeft een nieuwe eigenaar. Betaling en vrijwaringsbewijs zijn keurig geregeld.
16-09-2023
M. J. Knol uit Ijsselmuiden
Goed en direct contact gehad met OCW. Alleen het ophalen van de auto door de partij die hem kocht liet even op zich wachten en na een paar telefoontjes was dat ook weer geregeld. Alleen jammer dat ze bij het ophalen van de auto wel gelijk opbelden om te klagen dat er een krasje en een scheurtje in de stoel zat. Dit is verder niet gevraagd door OCW en uiteindelijk na voet bij stuk houden is wel het afgesproken bedrag betaald. Dus OCW goede ervaring, de afhandelende partij niet zo goede ervaring.
14-09-2023
Marjan uit Hollandscheveld
Aanmelden op de site prima, vervolg wat onduidelijk omdat ik ineens gebeld werd door een voor mij onbekend persoon, die de caravan had gekocht. Daar was ik niet over ingelicht. Verdere afhandeling door de koper prima.
14-09-2023
Pierre uit Echt
Dinsdag morgen de gegevens en foto’s van onze caravan bij OSW ingevuld en na de middag de caravan al verkocht. Ook de overdracht is prima verlopen. Zeer tevreden.
12-09-2023
rene grothues uit Almelo
helaas oud ijzer prijs voor de auto, maar verder nette afhandeling door koper ondanks dat ik helaas een deel met meldcode nergens weer kon vinden, vanmorgen netjes door koper afgemeld.
12-09-2023
Joop uit Nieuwegein
Mijn ervaringen met OSW zijn buitengewoon goed. Vriendelijk, correct en vertrouwenwekkend. Als uw klantenkring bestaat uit personen met de uitstraling, communicatief goed en adequaat handelend zoals Koen Schuijl dan heeft u een klanten kring om op voort te bouwen. In ons eigen uitgebreide netwerk kunnen we OSW zonder meer aanbevelen. Ik heb dit telefonisch aan Alois reeds laten weten. Met een vriendelijke groet,
11-09-2023
Dook uit Oirschot
netjes te woord gestaan goede informatie gehad snel contact gehad met de koper( was ook prima) in een dag alles afgewerkt een paar dagen werd de motor op gehaald. heel tevreden .prima adres.
11-09-2023
Harold uit Tilburg
Uitstekende service en communicatie. Korte doorlooptijd in afhandeling. Afspraken worden keurig nagekomen en zijn goed gedocumenteerd. Nette partijen waar ze zaken mee doen. Prima!
10-09-2023
Eef uit Nijmegen
Na aanvraag werd ik snel gebeld . De man dacht goed mee , heeft nog even overleg gehad voor toch andere prijs. Daarna telefonisch afspraak gemaakt . Vriendelijke man kwam de auto halen . Helemaal tevreden !
09-09-2023