Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2!

5049 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Frank uit Loosdrecht
Auto aangeboden en deze binnen een uur verkocht voor een redelijke prijs. Afspraak gemaakt met de koper NG Occasions die de auto gisteren heeft opgehaald en hem maandag reeds had betaald en gevrijwaard.
14-02-2024
Gerrie uit Ruurlo
Ik heb het ervaren als een super vriendelijk en ervaren. De caravan was binnen een dag verkocht en ook nog voor een redelijke prijs. En de caravan werd binnen een week al opgehaald ook. Ik zou jullie zeker aanraden naar andere mensen toe.
10-02-2024
Mikael uit Lelystad
Auto tekoop gezet helaas niet gekregen wat ik in gedachte had maar wel echt een top service, en een hele nette beleefde gang van zaken doen. Kortom erg prettig.!
07-02-2024
Venessa uit Vlaardingen
Ik werd binnen 2 dagen gebeld na het aanbieden van mijn auto op de website en ze hebben goed onderhandeld waardoor ik een redelijke prijs voor mijn auto heb gekregen. Ook de afhandeling verder. is heel fijn verlopen. De communicatie met het bedrijf die de auto heeft opgehaald verliep ook heel prettig en vriendelijk. Geen rare negatieve punten en gewoon een eerlijke prijs gegeven voor de auto. Ik zou dit in de toekomst zeker weer door OSW laten regelen.
07-02-2024
Arno uit Uitgeest
1 dag na plaatsing bod gekregen op mijn motor, tegenbod gedaan, dit was akkoord. 3 dagen later is mijn motor opgehaald door de koper. Goede communicatie en alles snel en vlekkeloos verlopen.
27-01-2024
W.J. Brand uit Maarssen
Auto al enige tijd geleden aangemeld bij OSW. Afgelopen week eintje gehad dat er een gegadigde was. Koop snel tot stand gekomen en auto inmiddels al opgehaald door kopende partij.
25-01-2024
Wil Wiegerink uit Maartensdijk
Mijn Suzuki Jimny stond met een te hete motor langs de weg,van de Wegenwacht hoorde ik dat de waterpomp en de koppaking kapot waren ,naar de garage gebracht ,reparatie was te duur, hij zou kijken naar een handelaar om hem te verkopen ,tevens heb ik de auto aangeboden bij OSW.nl Na2 dagen een bieding van 1250 euro bij OSW ,na aarzelen toch maar accoord gegaan ,2 min later belde de garage met een bod van 1500 euro ,meteen OSW teruggebeld ,maar te laat ik had al accoord gegeven ,jammer maar het is niet anders ,toch ging de prijs iets omhoog en kreeg ik 1300 euro. Toch zou ik dit bedrijf aanbevelen als je je auto wilt verkopen.!!!
14-01-2024
Arjen Veenstra uit Rijsenhout
Degelijke communicatie mbt verkoop van je auto. Werkt met solide bedrijven die terplekke bij je thuis alles afhandelen. Van overschrijving, vrijwaring en betaling. Super tevreden.
08-01-2024
Leen van Dam uit Willemstad n.b.
Na melding bij O.S.W. binnen enkele uren teruggeld door hr.van Rooijen.Enkele vragen toegelicht.2 uur later definitieve vraagprijs bepaald.30 min.later verkocht!Contact was heel klantvriendelijkLeen en Joke van Dam. .
08-01-2024
Helen uit Zwaag
Goede ervaring met dit bedrijf! We werden snel en keurig geholpen door zeer vriendelijke mensen. Alles goed geregeld. Een aanrader!
04-01-2024
Peter uit Vlijmen
Boven verwachting is de verkoop van onze caravan verlopen. Transparante communicatie. Binnen paar uur was alles geregeld, zonder gedoe: verkoopbedrag, afspraak voor ophalen. Bij overdracht geen gezeur over afgesproken bedrag.
17-12-2023
Rick uit roermond
Door een ongeval was mijn auto het niet meer waard om te repareren. na de auto aangemeld te hebben werd ik snel gebeld voor aanvullende gegevens en dergelijke. een paar uur later werd ik al gebeld en werd er keurig met mij overlegd over de de boden die ze ontvangen hadden en kon er overgegaan worden tot koop al met al goede en vlotte service
13-12-2023
Danielle uit Rotterdam
Ivm leaseauto wilde ik van mijn Fiat Panda af. Dat ging makkelijk via OSW, terwijl ik in eerste instantie lastig kon inschatten of dit een betrouwbare weg was. Fijne service, ik was snel van mijn auto af. Ik kende OSW niet maar zal deze site zeker bij anderen aanraden
10-12-2023
Ronald uit Maartensdijk
Het klantcontact verliep heel prettig. Door persoonlijke omstandigheden wijzigde onze verkoop. Hiervoor was veel begrip en is een goede oplossing gevonden. We waarderen de betrokkenheid van de medewerkers OSW zeer. We kunnen OSW van harte aanbevelen.
07-12-2023
Rob uit Amsterdam
Onze auto is snel verkocht, betaald, vrijwaring ter plekke, en alles zoals afgesproken afgehandeld. OSW, de auto handelaar, alsook de ophaaldienst hebben uitstekend dienst verleend. We zijn dan ook zeer tevreden.
05-12-2023
kees uit nijmegen
Aanmelden heel makkelijk snel een bindende verkoop veel beter als bv marktplaats waar iedereen weer afzegt net op het laatste moment . ik zeg doen!
05-12-2023
Wim uit Breda
Te koop gezet voor 5.500,00 terug koppelingsgesprek vanuit osw waarbij.aangegeven dat ze dachten dat 5.000,00 het maximum was en daarvoor ook zaakgedaan.
04-12-2023
Inge uit Veldhoven
Ik dacht ik zal t eens online proberen. Dezelfde dag nog kreeg ik reactie en werd ik gebeld. Meteen werd er een deal gemaakt en afgesproken dat ze contact op zouden nemen. OSW belde ofdat er al contact was geweest, dat was nog niet. Werd meteen door OSW achter aan gegaan. Afspraak is netjes nagekomen. We zijn heel tevreden!
04-12-2023
Amanda uit Maastricht
Heb er goede ervaringen mee ondervonden .alles snel en correct geregeld .heb al heel wat autos doir sloop laten opkopen maar zoals nu is gegaan super
01-12-2023
Gert uit Enschede
De kwaliteit is hoogstaand. Peter Snoeken is zeer deskundig, attent en gedreven. Binnen een uur was alles geregeld. Inclusief de financiële afwikkeling en de afmelding bij de RWD. Ik beveel beiden van harte aan.
26-11-2023
Linda Mooijman uit Zoeterwoude
Met pijn en moeite moest ik afscheid nemen van m'n auto, maar wat prettig dat deze mensen dan wat zorgen weg kunnen nemen. Samen tot een goed compromis kunnen komen en hierdoor een plan van aanpak kunnen maken. Met name het bedrijf wat de auto kwam ophalen was zeer vriendelijk. Nogmaals dank hiervoor.
25-11-2023
Marcel uit Groesbeek
Ging snel Een ding las dat alleen dealers konden reageren op advertentie maar dit was een sloop bedrijf. Ook als ze de wagen komen halen deed men moeilijk dat de auto niet starte en waarom niet? Terwijl dit duidelijk in de advertentie stond En 300 euro was ook er weinig maar ik had geen keus auto moest weg ivm nieuwe autoverzekering van andere auto en vrijwaring Werk van jullie kant een kroon prima
23-11-2023
Dimitri uit Dikkelvenne
Ik heb mijn Kawasaki versys verkocht via OSW, ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben van het begin van de transactie tot het einde, echt een aanrader om met samen te werken voor de verkoop van je motor, ik raad jullie zeker bij vrienden en kennissen, Mvg Een tevreden Belg :)
23-11-2023
Hans uit Reuver
Een dag nadat de auto aangemeld was al contact met OSW gehad. Diezelfde dag nog een bod ontvangen en twee dagen later de auto al opgehaald. Keurig en goed contact en correcte afhandeling van zaken.
23-11-2023
Jeroen Derks uit Nieuw buinen
Binnen een paar dagen alles geregeld. Mijn auto met foto's geupload. De volgende dag werd ik gecontacteerd door OSW die mij informeerde over de biedingen die binnen kwamen. Na een prijs overeengekomen te zijn werd ik geappt door de koper. Met hen een afspraak gemaakt en zelf zonder dat iemand thuis was alles kunnen regelen. Al met al een mooie service wat perfect is in een druk leven.
23-11-2023
Marcel Leenderts uit Steenwijk
Nadat op osw gewezen ben was eigenlijk binnen 5 minuten de afspraak gemaakt. Afspraak was duidelijk en via mail de bevestiging. Ook de afhandeling van de auto was top geregeld
21-11-2023
Leonard uit Huissen
Mijn ervaring met OSW is dat ik bijzonder snel en sympatiek geholpen ben. Ook een stukje nazorg was aanwezig. Mijn ervaring met de koper was echter teleurstellend. Het contact bijzonder moeizaam en afspraken niet nagekomen. Nadat ik gedrijgd had het contract van de verkoop te beïndigen werd pas actie ondernomen. Hier kan OSW echter niets aan doen.
20-11-2023
Frank uit Helmond
De verkoop van mijn auto was supersnel geregeld. De uiteindelijke opbrengst was ook hoger dan verwacht. Er werd door de medewerkers van OSW snel en attent gehandeld.
18-11-2023
Elly Visser P,A.H. Visser-Verhoeven uit Huissen
Alles naar wens verlopen, goed contact met OSW over en weer. Met koper goede contacten en overdracht van onze auto kijken we met plezier op terug. De afhandeling vond plaats onder het genot van een kopje koffie! De financiele en administratieve afhandeling naar wens verlopen. .
18-11-2023
Marc uit Leusden
Prima ervaring. Nadat ik de advertentie had geplaatst werd ik binnen een half uur gebeld door OSW. Na dit gesprek is OSW gaan bellen en een half uur later was het al rond met de koper van de auto. Afspraak met de koper van de auto gemaakt en de overdracht was binnen een klein uur geregeld. Goed behandeld en keurig afgehandeld door zowel OSW als de kopende partij
11-11-2023