Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

2854 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Ingrid uit Rotterdam
In de ochtend, auto aangeboden en in de middag gelijk reactie. Alles in overleg en na akkoord de overeenkomst binnen. Snel geregeld, goede service.
30-07-2021
Gerrit uit Amsterdam
Door de goedwerkende site was het plaatsen van mijn aanbod erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Vervolgens kon je snel persoonlijk contact maken. Ik had een realistische kijk op waarde van het voertuig en kreeg snel een passend bod. Afspraken worden duidelijk gemaakt en nagekomen! OSW heeft mij erg klantvriendelijk geholpen en is een professionele organisatie met veel marktcontacten. Chapeau!
29-07-2021
Yamina uit Rotterdam
Binnen 2 dagen had ik mijn sloopauto verkocht voor een eerlijke prijs. Contact met de verkoper was prima en zelfde dag nog opgehaald. Super service
28-07-2021
Theo uit Putten
Via de tussenpersoon van OSW bleken de woorden op de website ook echt daden. De vier stappen werkten prima en binnen 24 uur de caravan verkocht, RDW overgeschreven en bij de voordeur opgehaald!
28-07-2021
Louise uit Apeldoorn
Goede ervaring met osw. Zaterdags de caravan voor verkoop aangeboden, dinsdags verkocht ! Ik had een lager bod gekregen dan dat ik vroeg, toen werd ik gebeld door osw of zij mochten bemiddelen. Ja dus met als resultaat dat de caravan verkocht is voor de vraagprijs.
26-07-2021
Anne uit Herent
Caravan te koop gezet en na 2 dagen een bod ontvangen en verkocht. Alles goed geregeld en zeker een aanrader. Ga dit zeker onthouden voor de toekomst
24-07-2021
Brendo uit Oegstgeest
21 april heb ik een ongelukje gehad met de auto en ik vond het niet waard om deze op te knappen en vervolgens te verkopen. Via internet kwam ik osw tegen en heb ik mijn auto eind van de middag te koop gezet. Binnen een paar minuten stond de auto te koop en werd deze verspreid onder het netwerk van osw. De volgende dag werd ik opgebeld en waren er al biedingen binnen gekomen. Omdat ze nog niet bij mijn vraagprijs in de buurt kwamen ging de vriendelijke man, na een aantal vragen, nog wat bedrijven bellen. Uiteindelijke is het een mooie match geworden en is de auto de volgende dag opgehaald. De overdracht ging soepel, betaling en overschrijving ging vlotjes. Prettig om zaken mee gedaan te hebben. Tip is wel om eerlijk en concreet te noteren hoe de auto erbij staat, elk deukje en krasje en onderhoud geschiedenis vermelden. Alleen zo krijg je een eerlijke prijs en kom je niet voor verrassingen te staan als de auto wordt opgehaald. Daarnaast als je op zoek bent naar de hoofdprijs dan kan je beter zelf je auto verkopen!
23-07-2021
Kim Vd Hammen uit Vlijmen
Ik wilde mijn auto weg doen en vond het een gedoe omdat deze niet meer goed startte. Kwam osw tegen na wat googlen en heb mijn auto aangemeld. De dag erna kreeg ik een belletje van iemand van osw. Heel vriendelijk en duidelijk. Er hadden meerdere mensen geboden op de auto en met welk bod wilde ik in zee gaan. Heb het hoogste bod gekozen, vrijwel direct een mail met gegevens bieder en koopovereenkomst gekregen. De bieder in kwestie belde vrij snel daarna en heeft de auto een paar uur daarna opgehaald. Dit alles in een dag. Vrijwaringsbewijs en geld gekregen en ik was er vanaf. Geen gedoe aan de deur, alles snel geregeld met dank aan de bieder Patrick van HO Valk! Super!!!
22-07-2021
Chantal Jongsma uit Hoogezand
Dhr. Kwam op afgesproken tijdstip en belde van te voren. Hij had de auto snel op de ambulance en de vrijwaring was zo gepiept! Buiten dit was het ook een erg sociale man en gezellig om nog even mee te kletsen.
21-07-2021
Hugo uit Loots
Snelle reactie en bijzonderlijk goed voor ons bemiddeld waardoor wij ons beoogde bedrag hebben kunnen ontvangen voor onze caravan. Echt een aanrader!!
20-07-2021
Mario Koelewijn uit Kruiningen
Fijne, snelle service. Mijn motor heeft niet langer dan een half uur te koop gestaan en toen konden er al zaken gedaan worden. Ook het gewenste bedrag behaald, dus kortom, heel fijn!
20-07-2021
Jan uit Boxmeer
Onze caravan en auto zijn in Oostenrijk op vakantie getroffen door een hagelbui van 10 minuten, met hagelstenen ter grootte van golfballen. Wij hadden geen hagelschade verzekering meer op de caravan. Bij terugkomst in Nederland heb ik me aangemeld bij OSW met het verzoek onze caravan aan te bieden aan diverse opkopers. Na enkele biedingen met tussenkomst van de heer van Rooijen binnen een dag geregeld dat de caravan alsnog verkocht is. De caravan is opgehaald en gevrijwaard door het bedrijf die de caravan gekocht heeft. Bedankt voor de snelle service, en de zorg en tijd die er aan besteed is.
19-07-2021
Kees uit Haarlem
Als eerste een goed tel.gesprek gehad. Binnen 48 uur hebben wij een bod gehad. Dat bod hebben wij geaccepteerd. Het was een naar ons idee best een goed bod. Het voordeel van OSW. Is dat je geen vreemde mensen aan de deur krijgt. OSW onderhandelt en dat is prima gegaan.
19-07-2021
Wim van de Kant uit Maartensdijk
Via de snelle bemiddeling van OSW contact gelegd met de koper van mijn caravan: VB uit Dronten. Zowel door OSW als ook VB was de koop vlot afgerond en snel een afspraak gemaakt voor het afhalen. De werkwijze is duidelijk en leek op eerste gezicht al betrouwbaar. Dat werd later bevestigd door het prettige contact met VB voor de daadwerkelijk overdracht. Een bedrijf dat sympathiek en eerlijk over komt.
16-07-2021
Ab Harkink uit LOCHEM
ik had geen ervaring, maar het was me van af het begin duidelijk hoe e.e.a. zou verlopen en dat ging voorspoedig en gaf vertrouwen.
15-07-2021
Ineke Kaemingk uit Apeldoorn
's avonds de aanvraag voor een bod op onze caravan gedaan. Volgende ochtend 9.30u kreeg ik al een telefoontje met 3 biedingen van bedrijven. Hele prettige afwikkeling en zeer klantvriendelijk geholpen. Zeer tevreden met de gang van zaken.
15-07-2021
Jan uit Eindhoven
Na aanmelding heeft OSW de volgende dag contact met me opgenomen om de advertentie en de auto te bespreken. Vrij snel daarna een aannemelijk bod ontvangen en geaccepteerd. Een dag later was alles afgerond naar ieders tevredenheid. Prima!
15-07-2021
Marcel uit Uithoorn
Wat een fijne ervaring gehad. Er word naar waarde geboden, op 1e werkdag afspraak gemaakt en wordt dag later opgehaald. Auto wordt terecht gecontroleerd en na een kort proefritje is de auto gevrijwaard en bedrag staat binnen 1 minuut op de rekening. Wow! Wat fijn dat het ook nog kan…. Vakkundig, betrouwbaar en uiterst vriendelijk en correct.
13-07-2021
Sytze uit Wageningen
Waardebepaling is zeer moeilijk, hangt van vele factoren af. Dus mijn advies zou zijn; zorg dat je je kunt bedienen van de juiste gegevens.
12-07-2021
henk uit meppel
Laat ik meteen zeggen, je krijgt niet de hoofdprijs voor de auto. Je hebt altijd de keus een bod te accepteren of af te wijzen. Lukt het niet, dan bied OSW een 2e ronde aan en misschien moet je zelf iets doen aan je verwachting van de prijs. OSW heeft een groot bereik en de plaatsing is gratis. Waar het om gaat dat je auto verkocht wordt binnen een paar dagen en OSW vinger aan de pols houd betreft nakomen afspraken koper. Ik ben heel tevreden over de afhandeling
10-07-2021
Dennis uit Leiden
Ik wilde mijn auto kwijt. OSW was niet meer dan een tussenpersoon voor deze opdracht, desalniettemin werkt het systeem naar behoren.
10-07-2021
Hans Kuik van uit Terneuzen
Zeer correcte behandeling en persoonlijk contact, Snelle afhandeling ,verkoop en afhandeling verkoop caravan. Zeer tevreden. H.v Kuik
09-07-2021
John Berk uit Simpelveld
Auto op site gezet. Dag erna al een bod. Na bod geaccepteerd auto binnen 2 dagen opgehaald. Zeer correcte afhandeling van bedrijf....toppie
08-07-2021
Jan uit Turnhout
zondag gegevens ingevuld voor het verkopen van een caravan. Maandag voormiddag telefoon gehad van OSW om alle gegevens te overlopen. Namiddag een correct bod gekregen voor de caravan en verkocht. Zeer vriendelijke bediening en zeer behulpzaam van OSW. Wil het zeker aanraden voor iedereen.
07-07-2021
Jeffrey Lall uit ALMERE
Ik moet zeggen dat OSW erg goed is en ik zelf had niet verwacht dat alles zo snel zou verlopen. Ik zelf vond het personeel en degene die mij te woord stond ontzettend goed en heel erg vriendelijk en professioneel. Dank je wel voor jullie hulp en heel erg bedankt voor alles.
06-07-2021
Rients Koopman uit Papendrecht
Fijn contact gehad met OSW. Prima service en zou dit bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen, die ook hun caravan willen verkopen, zonder een heleboel gedoe (familie, kennissen, Marktplaats e.d.)
06-07-2021
Mees uit Naaldwijk
Vlot na aanmelding werd er contact met mij opgenomen en was de verkoop snel geregeld. Makkelijk en overzichtelijk. Goede communicatie en makkelijk bereikbaar. Vriendelijke medewerker. Ik hoop van niet, maar als het nodig is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar.
06-07-2021
Rogier uit Zwolle
Snel een fatsoenlijke sloopprijs gekregen voor m’n auto. Goed te woord gestaan telefonisch en contact met het demontage bedrijf verliep ook goed, vriendelijke man.
05-07-2021
Dick Wannee uit 's-Gravenhage
Mijn ervaring met OSW en Dutch Car Export was perfect. Had mijn auto erop gezet en werd binnen enkele min gebeld dat er een bieding was gedaan en deze met een tegenbod hadden we een deal. Na 2 dagen is mij auto opgehaald door Dutch Car Export een hele aardige man welke mij vroeg na de kenteken en de rest voor de overschrijving. VWB kreeg ik gelijk naar mijn mail gezonden en de betaling kwam na een paar minuten. Echt een aanrader super geregeld!!!
05-07-2021
Hans van Hal uit Lisse
De afhandeling van de koop met een officiele BOVAG dealer is uiterst correct en plezierig verlopen. Alles is conform afspraak afgehandeld. Ik ben dan ook zeer content met uw bemiddeling. M.vr.grt, Hans van Hal
01-07-2021