Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4!

3736 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Jan uit Volendam
Heel tevreden met het verkopen van mijn auto via OSW. Na het online invullen van mijn auto gegevens is erna nog telefonisch contact geweest om het proces en de verwachtingen door te nemen. Ook na het afsluiten van de koopovereenkomst ben ik door OSW gebeld of alles goed is gegaan. Deze service heb ik bij andere websites niet ervaren. Dank jullie wel!
19-05-2022
Sara uit Vorselaar
Hoe snel ging dit? Na invullen van het formulier kreeg ik direct reactie van een super vriendelijk medewerker. Een kwartier later was mijn auto verkocht! 'S avonds werd deze opgehaald en cash betaald. Super!!!!
18-05-2022
Jiri uit Antwerpen
Ik werd zeer snel na het aanmelden van mijn voertuig gecontacteerd met een bod. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord en enkele dagen later werd het voertuig opgehaald…
18-05-2022
Ramon uit L
Ik heb een heel goede ervaring met OSW gehad. Na het aanmelden van mijn motor werd ik gebeld om de laatste details en mijn wensen te bespreken. Een dag later had ik al een heel mooi bod liggen. Hier is de motor uiteindelijk ook voor verkocht. Opvallend is dat het bod hoger was dan dat particulieren boden. Na de deal is de motor snel opgehaald, overgeschreven en betaald. Ik ben heel tevreden.
18-05-2022
Tania uit Almere
Fijn dat ik alles echt binnen 48 uur heb kunnen regelen, althans dat jullie echt alles hebben geregeld en mij daardoor hebben " ontzorgd" Super bedankt voor de vlotte en fijne service
18-05-2022
Remco uit AMSTERDAM
Zoals hierboven hebben ze een zeer snelle verkoop van onze caravan geregeld tegen een zeer acceptabele prijs. Ze komen de gemaakte afspraken na en waren niet te beroerd om nog even met de opkopende partij te kijken of er nog iets in de prijs mogelijk was. Dit had ik zelf niet beter kunnen doen.
17-05-2022
Annet uit Epe
Ik had een advertentie van mijn auto geplaatst, zelfde dag een bod gekregen en paar dagen werd mijn auto al opgehaald. Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad echt top.
17-05-2022
Geert de Korte uit Houten
We waren er aan toe om onze 20 jr caravan met pijn in opns hart te moeten verkopen. Googlend kwam ik op OSW. Uiteen werd gezet hoe te handelen. 2 caravanhandelaren deden een bod. Het hoogste aanvaarden ik. Binnen 1 week is alles naar tevredenheid afgerond. Geen gezuur. Geld en een vrijwaringsbewijs van de koper VB Caravan Dronten.
17-05-2022
J.P Hoogvliet uit Heerjansdam
Ik was verbaast zeer tevreden . Uitstekende servies en begeleiding. Ik had geen ervaring met jullie , maar wel met andere sites . maar jullie hebben het op een rijtje , ga vooral zo door . dan kom ik zeker bij jullie terug .
16-05-2022
Monique uit Valkenswaard
Ook fijn dat ze na dat je een bod hebt geaccepteerd, nog contact opnemen met je hoe het verder is verlopen met de koper van je auto
16-05-2022
John uit Zaltbommel
Intake en verkoop in één dag. Prettig intake gesprek met realistische verwachting. Wanneer je je product zelf verkoopt krijg je een hogere verkoopprijs. De handel wilt er vanzelfsprekend ook iets aan verdienen. De vraag is of je de tijd en energie er in wilt/kunt steken om dit allemaal zelf te doen.
15-05-2022
chloe uit Den Haag
Mijn eerste ervaring met onze oude vrachtwagen! Het ging allemaal heel soepel, we ontvingen een bod en binnen een week is de vrachten netjes opgehaald voor het afgesproken bedrag!
14-05-2022
Bianca uit Drummond
Gisteren mn auto op de website gezet. Vanochtend meteen een goed bod en de auto verkocht. Auto is al weg en de centen staan op de bank. Top geregeld!!
13-05-2022
Jafer uit Vught
Auto via hun verkocht. Heel meedenkend en dat bevalt me meer dan erg! Zochten erg goed naar iemand die een goed bod kon brengen en uiteindelijk eentje gevonden met een realistische prijs! Toen de handelaar zelf ook geen contact zocht, belden OSW me op om te vragen of ze al gebeld hadden. Topservice hier oprecht!
12-05-2022
Alie uit Drouwenermond
Direct na plaatsing op de website werden we al gebeld door OSW. Dezelfde dag nog bod van dealer gekregen. Caravan verkocht en binnen 2 dagen is de caravan al op afspraak met de dealer opgehaald. Geld werd direct overgemaakt en vrijwaring ook direct op de mail. Wij zijn heel tevreden. Superbedrijf zowel OSW als dealer.
12-05-2022
Ronald uit Den Haag
Snel na het invullen van mijn gegevens is telefonisch contact opgenomen. Nette prijs afgesproken. De volgende dag werd de auto opgeladen en afgevoerd.
12-05-2022
Leendert van Bergen uit Tilburg
1 aanbeveling : ook de toelichting over de schades en wat verder aangeboden wordt samen met de caravan. Ik denk hierbij aan gasfles, disselslot, waterkannen , enz. Ook meesturen met de koopovereenkomst. Dit voorkomt eventuele discussie.
11-05-2022
Herman uit Brunssum
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van OSW gehoord. Op zoek op het Internet viel mijn oog op OSW. Ik heb onze auto aangemeld en kreeg binnen korte tijd bericht dat de auto via OSW werd aangeboden. Binnen 2 uur was de auto verkocht. Na een ruime dag was de verkoop afgehandeld. Een goede, veilige en snelle manier om je oude auto te verkopen. We zijn zeer tevreden.
10-05-2022
Ron uit Reutum
Na de gegevens van mijn caravan ingevuld te hebben wordt ik al snel teruggebeld. Daarna ging het snel. Er was binnen korte tijd een koper gevonden. De geboden prijs was uitstekend en dus was de koop snel beklonken. De volgende dag werd de caravan al opgehaald en betaald. Alles is perfect verlopen. Ook de koper Koen was professioneel en zeer sympathiek.
10-05-2022
Myrea Carmelita uit Amsterdam
Ik heb in de avond de advertentie geplaats en binnen minuten was er al iemand gevonden die de auto wilde kopen. Binnen 3 dagen was de verkoop van auto volledig afgerond.
10-05-2022
IM uit Harlingen
Caravan van ouders moeten verkopen wegens ziekte en dan wil je eigenlijk niet teveel zorgen erbij hebben. Met wat tips en uitleg en advies was de caravan in een paar dagen weg. En nee, niet voor de hoofdprijs, maar wel snel en zeker.
09-05-2022
Joop uit Nieuwegein
Zeer snelle handelingen in 24 uur Je wordt op de hoogte gehouwen van de hoogste bod, En wordt snel gehandeld en goed afgerond, Waar je geen kop zorgen van krijgt. Alles wordt in 1x afgehandeld.
09-05-2022
Danny uit Drachten
Na een plaatsing van onze boot binnen 24u een bod op onze boot en de volgende dag al gehaald en alles afgewikkeld. Erg blij met deze service
09-05-2022
Erik uit Breda
Redelijk snel na invullen van mijn gegevens werd er contact opgenomen. Over de prijs werd overleg gepleegd. Geen gedonder aan de deur. Keurig bedrijf MVM motoren, volgens prijsafspraak, keurig op tijd en direct met vrijwaring. Top!
06-05-2022
Gino uit Eindhoven
Voor de tweede keer een auto verkocht via OSW. Het was wederom een goede ervaring. Mijn auto is binnen 1 dag verkocht voor de vraagprijs.
06-05-2022
Robert uit Merendree
Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie van OSW en vooral ook over de vlugge en correcte afhandeling door Cedar autohandel BV en de fijne communicatie met Amze El Hussein
06-05-2022
Wally Severijnen uit Eindhoven
1e dag aangemeld bij osw. 2e dag bod gehad 4e dag afspraak en de verkoop afgehandeld na ieders tevredenheid. Leuke terugkoppeling van osw mbt het bod en afspraak regeling, ik vind osw een goed bedrijf om mee samen te werken.
06-05-2022
Geanne Haijes uit Bleskensgraaf
Het aanmelden van een voertuig is eenvoudig. Het proces van het verkopen wordt met grote regelmaat gecontroleerd en de mogelijkheid wordt geboden om hulp te vragen wanneer nodig. Snel ontvingen wij een bod en het afhandelen van de verkoop en het ophalen van de auto verliep soepel.
05-05-2022
Anton uit IJMUIDEN
Na de aanmelding werd ik binnen 1 dag gebeld door een accountmanager. Deze hoorde mij goed aan en is aan de slag gegaan om een koper te vinden. Een dag later is de auto verkocht voor de prijs die ik in mijn hoofd had. Snel en klantvriendelijk behandeld en volledig ontzorgd. aanrader dus
04-05-2022
Louise Habets uit Maastricht
Ik werd gebeld door een heel aardige mijnheer. We spraken een goeie prijs af en de auto werd netjes opgehaald op afgesproken tijd en plaats. Dank u wel daarvoor!
03-05-2022