Ervaringen van verkopers

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9!

2612 beoordelingen - bekijk hieronder de ervaringen of op Klantenvertellen.nl
Rob uit waddinxveen
Het telefonisch contact was prettig. Ik had er niet zo zin in om te leuren met de motorfiets. Via internet een acceptabele prijs in mijn hoofd. Zowel een ondergrens als een ideaal bedrag. De biedingen via Marktplaats waren lager. Tevens heb ik slechte ervaringen met Marktplaats. Teveel onduidelijk volk aan de deur. OSW heeft mij gekoppeld aan Alfamotors uit Leimuiden. Een uiterst correcte man heeft dezelfde dag de motor opgehaald. Een vrijwaringsbewijs direct geregeld. Prima afhandeling. Met veel geduld en sores wellicht een honderd euro meer kunnen vangen. Ik ben achteraf blij dat ik met OSW in zee ben gegaan. Zij hebben de contacten en brengen je verder.
05-05-2021
Marie Louise uit Tilburg
Nemen erg snel contact op en zijn erg vriendelijk. Voor ik het wist, was m’n auto verkocht. Binnen 1 week was de (sloop)auto opgehaald.
05-05-2021
AJM Adelaars uit Boxtel
Wij zijn uitstekend geholpen na ons aangemeld te hebben hadden wij al snel een bod wat goed was. Toen ik het niet meer zeker wist om verder te gaan op de computer hebben ze mij telefonisch verder geholpen en alles geregeld heel goed.
04-05-2021
Gerard uit Maarssen
De titel zegt het al. Korte tijd na de aanvraag werd ik teruggebeld met een bod. Geaccepteerd, daarna is alles snel en makkelijk geregeld. Ik zou zeggen: 'een aanrader'.
04-05-2021
Ton uit Rhoon
Osw heeft mij netjes via de telefoon benadert dat het kopers had. En voor mij een zo best mogelijke deal er uit gehaald(zullen er zelf ook best wat aan overhouden maar dat geeft niet). Het autobedrijf wat de auto op kwam halen deed ook alles netjes volgends afspraak, geld en vrijwaring zo in het handje. Dus geen gezeur aan de deur! Gewoon goede ervaring alles bijelkaar
03-05-2021
Alice uit Aerdenhout
Vriendelijke medewerker belde mij dat hij koper voor mijn auto had en vervolgens werd ik al snel door de koper zelf benaderd. Dezelfde dag heb ik nog mijn auto verkocht.
03-05-2021
Barry uit Tilburg
Vanaf het begin tot de uiteindelijke verkoop alles perfect verlopen. Mijn auto in de verkoop geplaatst op OSW. Een goeie aanbieding gekregen, deze geaccepteerd en auto is in het weekend opgehaald. Kreeg de exacte prijs die ik aangeboden kreeg en alles was perfect geregeld.
01-05-2021
Meckie uit nijmegen
Te Snel bij mij moest het effe bezinken. De auto bleek bij ruimen nog een cd wisselaar te hebben. Misschien had ik onderdelen als ik geweten had dat de screder in ging, eruit gehaald en los verkocht
01-05-2021
Andrea Sikkema uit Biddinghuizen
Auto aanmelden makkelijk. Dag er na al bod gehad. Correcte afhandeling. Alles verliep super en soepel. Zou t voor de volgende x ,zo weer hier doen
01-05-2021
Jacco uit Sliedrecht
Vrijdagmiddag advertentie geplaatst, uur later werd ik gebeld met wat vragen over de motor. Wat later werd ik weer gebeld met een bod dat ik heb geaccepteerd, je rekent je eigen altijd rijker, maar het was een goed bod. Woensdag werd ik gebeld door de koper voor een afspraak. Vrijdag ochtend na een inspectie en goedkeuring van de koper vrijwaringsbewijs en geld op mijn rekening gestort gekregen. Top.
30-04-2021
Gerard uit Sittard
Ik kreeg snel een bod en hierna vond een telefonisch gesprek plaats door OSW om de gang van zaken door te spreken. Toen ik het bod accepteerde, belde de koper om een afspraak te maken om de auto op te halen. OSW belde ook nog om te checken of ik tevreden was
30-04-2021
Guido Schlüter uit HILVERSUM
Zowel mijn contact persoon bij osw en de uiteindelijke eigenaar garage uit Rotterdam die mijn auto kocht, waren super vriendelijk snel en hielden zich aan hun woord. De vader van de eigenaar kwam de auto ophalen en was ook aardig sympathiek. Kortom super geregeld
30-04-2021
Robert uit Groesbeek
Verkoop van mijn motor via OSW was super geregeld. Snelle respons en goede afhandeling. Kortom perfect geregeld. Zeer zeker aan te bevelen!
30-04-2021
Paul uit Heerlen
Nog nooit iets via internet verkocht. Via OSW is dit bijzonder goed te doen. Het bedrijf doet wat het beloofd. Binnen 24 uur een eerste bod, tegenbod gedaan, 24 uur later het tweede bod geaccepteerd. Twee dagen later was de caravan verkocht en opgehaald. SUPER !
28-04-2021
Marijke uit Bunnik
Nadat ik het aanvraagformulier op de computer had ingevuld kreeg ik inderdaad binnen 24 uur een bod, waar ik mee akkoord kon gaan. Na tel. overleg met de dealer kon de transactie zonder op- of aanmerkingen vlot worden afgehandeld en was de caravan binnen een week van eigenaar veranderd.
24-04-2021
Leo uit Koudekerke
Vergelijking met wijkopenauto's. Die hadden een lager bod, ruim een dag wachttijd en uiteindelijk een afgekeurde auto zelf 24 km verderop afleveren. Via osw alles vlot gelopen
23-04-2021
Frits uit Diemen
nadat wij in augustus vorig jaar al hadden geprobeerd de boot te verkopen via OSW maar toen geen reactie ontvingen hebben wij het een week geleden weer geprobeerd met een lagere vraagprijs. Na enige dagen kregen we een aanbieding van een koper en hebben daarmee ingestemd. De koper is na enige dagen komen kijken en afspraak gemaakt de boot 26 of 27 mei op te komen halen en het laatste gedeelte van het koopbedrag te betalen. Wij kijken met genoegen terug op de gang van zaken en wensen de nieuwe eigenaar geluk met de aankoop.
23-04-2021
Henk uit Emmeloord
Het contact met OSW verliep zeer prettig en ontspannen. Een zeer snelle afhandeling en voordat we het wisten was de koop beklonken. TOP
22-04-2021
Riet uit Ridderkerk
Zeer snelle reactie en een eerlijk bod. Duidelijke communicatie, correcte afhandeling. En na enkele dagen ook nog een kaartje in de brievenbus als bedankje dat OSW mocht bemiddelen. Zeer attent. Ik zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
21-04-2021
Kim uit Hilversum
Toen we de site lazen, dachten we: ‘waar zit dat addertje?’ Maar de recensies waren goed, dus toch maar onze auto aangeboden via OSW. Je zou tenslotte nergens aan vast zitten en dat klopte ook! We vonden het via deze manier wel spannend, maar vanmiddag onze auto verkocht en we zouden het zo weer doen! Het gaat precies zoals het op de site staat beschreven. We wilden een occasion kopen, maar kregen bij inruil van onze auto volgens ons te weinig terug. Particulier verkopen vonden we te veel gedoe en dit bleek achteraf de perfecte manier. OSW neemt snel contact met je op nadat je de auto online hebt gezet en volgens mij hadden wij binnen 24 uur een bod, we hebben vervolgens een tegenbod gedaan en de koop was rond! Wel nog wat verwarring, wie belt nu wie, via de mail staat dat de koper belt, in de koopovereenkomst de verkoper. We hebben uiteindelijk zelf gebeld, en ze wilden de auto eigenlijk meteen ophalen, maar omdat we de auto nog even nodig hadden kon het ook een weekje later. Binnen 15 minuten reden ze al met onze auto weg. De garage regelde voor de deur mooi de vrijbewaring, die je via de mail binnenkrijgt, en het geld stond gelijk op onze rekening. Heel fijn gegaan zo!
21-04-2021
Art de Lange uit Rotterdam
Maandag is de motor opgehaald door de aankoper, afgelopen vrijdag was alles binnen één middag geregeld. Bijna zo snel dat ik bijna overvallen werd met het aanbod en het eigenlijk ook gelijk geregeld was. Het is blijkbaar een markt om snel zaken te doen. In ieder geval was m'n doel bereikt. m'n motor verkocht met een open verhaal en geen gezeur. Ook de overdracht ging goed.
20-04-2021
Marcel uit Zevenaar
Natuurlijk is het bedrag altijd lager dan gehoopt. Verder werd hij aangeboden als sloopauto. Dit was het beslist niet. Dat is ook bevestigd. Was pas volledig nagekeken en had een nieuwe apk. Tevens enkele nieuwe onderdelen. Maar goed, we hadden de auto over en hadden geen zin om er mee te lopen leuren. Vandaar de verkoop.
20-04-2021
Thomas uit Eck en Wiel
Ik werd vrij snel gebeld door mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar dat was te verwachten. Na 1,5 week belde iemand mij op die een nette prijs voor mijn motor wilde betalen. Een reële prijs, want zo had ik geen last van “testpiloten” of schade of boeterijders. Die kerel handelde het netjes af geen gezeur, gelijk op mijn rekening. Goed afgehandeld ! Top!
20-04-2021
Cees uit Bergen op Zoom
Na aanbieding van mijn caravan in de loop van de avond, werd ik de volgende dag gebeld. Hier kort gesproken over mogelijkheden. Binnen een half uur had ik een uitstekend bod en heb ik mijn caravan verkocht. Ook de werkelijke overdracht verliep net zo vlot als de verkoop. De handelwijze geeft heel veel vertrouwen voor ieder die in de toekomst via OSW zaken wil doen. Top! Ik geef een groot compliment en wil ieder het bedrijf graag aanraden!
19-04-2021
James van de graaf uit Leiden
Geen gedoe afspraak maken en alles geregeld enige ik heb mijn vrijwaringsbewijs niet gekregen?dus daar moet ik nog achter aan en ik wist niks van meldcode is nooit vernoemd maar word morgen opgelost
19-04-2021
Marjolein uit Nijmegen
Heel makkelijk, snel een bod wat ook nagekomen wordt en de auto wordt binnen een paar dagen opgehaald. Ideaal om je auto op deze manier te verkopen!
19-04-2021
Dafina uit Almere
Goeie site.. maar de mensen moeten wel dat bedrag willen betalen wat je heb opgegeven en niet wanneer ze het komen ophalen dan nog willen onderhandelen over de prijs. Dat is wel minder verder alles OK!
19-04-2021
agnes postema uit Brielle
Ik was echt stom verbaast dat ze het allemaal zo netjes regelen. Je hoef alleen maar je auto op de site te zetten en de rest gaat vanzelf. Ik zou er weer gebruik van maken als ik een auto moet verkopen. Heel betrouwbaar bedrijf.
17-04-2021
Arie uit Altforst
Contacten verliepen vriendelijk en ter zake doende. Binnen één dag de auto verkocht voor een goede prijs. Ook het ophalen van de auto verliep vlot. Betaling en vrijwaring konden ter plaatse afgehandeld worden. Super
17-04-2021
Sjack De Haan uit Eindhoven
Goede en snelle afhandeling, alleen jammer dat de opmerking van bouwjaar niet klopte, en hierdoor het bood omlaag ging. Terwijl hij nu aangeboden wordt met het bouwjaar wat ik ( datum aankoop ) in eerste instantie opgaf.
16-04-2021