Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je motor

Kies het merk van je motor

100% gratis en vrijblijvend
OSW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 9.4 uit 4316 beoordelingen Klantenvertellen
Golf

Eenvoudig je motor verkopen via OSW?

In slechts 3 stappen geregeld!
Hoe werkt het 1
1. Vul je gegevens in
Meld je motor in amper vijf minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2
2. Wij gaan aan de slag
Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3
3. Sluit de deal
De koper haalt uw motor op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Je motor verkopen zonder gedoe

Wil je van je motor af? Je motor verkopen kan wel eens voor wat frustratie zorgen en er komt heel wat bij kijken. Stel je zich eens voor dat je in een paar simpele klikken tegen het hoogste bod jouw motor kunt verkopen. Binnen de 24 uur. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dagelijkse kost voor onze professionele medewerkers. Iets wat OSW dagelijks gratis, veilig en vrijblijvend voor je regelt. Ruim 5000 tevreden klanten gingen je voor!

Meld je motor nu aan!

Motor verkopen aan particulier

Je gebruikte motor verkopen aan particulieren? Dat durft al eens langer te duren dan gepland: waardeloze biedingen, proefritten die nergens toe leiden … het neemt vaak een hele tijd in beslag voordat iemand een ernstig bod doet op jouw motor. En zelfs dán is een soepele afwikkeling van de verkoop van je motorfiets niet gegarandeerd. Wil je een Kawasaki verkopen, Suzuki verkopen, Ducati verkopen of Triumph verkopen? Hier zit je gebeiteld!

Meld je motor geheel vrijblijvend en gratis aan

Geen zin in gedoe, onrealistische biedingen, boetes na een proefrit en dat soort dingen? Waarom niet je motor láten verkopen? Juist, gewoon iemand anders het werk laten doen. Werk waarin OSW al jaren ervaring in opbouwde. Wij werken samen met erkende bedrijven en gaan meteen voor je aan de slag om het hoogste bod en dus een goede prijs te bedingen.
Bovendien wikkelen we alle administratie rond jouw motorverkoop netjes voor je af.

Je motor voor verkoop aangemeld. What’s next?

Hebben wij je vrijblijvende aanmelding ontvangen? Mooi! We gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij controleren je aanvraag. Ontbreken er belangrijke gegevens over je motor? Dan nemen wij contact met je op om een zo gedetailleerd mogelijke advertentie te kunnen opzetten.

Is je aanmelding compleet? Dan onderhandelen wij voor je met aangesloten bedrijven om jouw gebruikte motor te verkopen. Wij zorgen voor de beste prijs en je krijgt van ons binnen de 24 uur een vrijblijvend bod. Ga je hiermee akkoord? Dan wikkelen wij graag al het andere voor je af. De koper haalt de motor bij je op en betaalt jou ter plaatse.

De juiste keuze

Heb je een motor te koop en geen zin in gedoe? Wil je een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij je altijd het laatste woord over de verkoop van jouw motor behoudt? Dan zit je goed bij OSW, want net dat is onze speerpunt. Geheel transparant en accuraat. Ruim 5000 mensen gingen je voor en kenden ons een gemiddelde waardering van 4,5 op 5 sterren toe! Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn ons hoogste goed. Ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van je motor zonder risico

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de rompslomp die bij een motorverkoop komt kijken. Het enige wat je moet doen? Je motor aanmelden op onze website. Kosteloos en in een wip gebeurd.

Je motor aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers met je contact op voor aanvullende informatie over jouw motorfiets. Want alleen jouw goed gestoffeerde advertentie ontlokt de beste biedingen.

Is je aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen we jouw motor op een veilige, besloten website. Daar brengen alleen erkende opkopers vervolgens hun bod uit. Wij mailen of bellen jou met het hoogste bod en je beslist of je dat accepteert.

Is dat het geval? Dan haalt de koper je motor op, betaalt en handelt jouw administratie af. En voilà, je motorverkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! En jij? Jij blijft over met een goed gevoel en een eerlijk gevulde portefeuille.

  • Je krijgt binnen de 24 uur een bod
  • Wij zorgen voor ophaling en betaling ter plaatse
  • Alleen erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor je
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
  • Je kunt het hoogste bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld je motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoop je jouw motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer je er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijg je zo snel mogelijk een definitief bod om de motorverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.