Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht Foto's Hoe en waar kan ik foto's toevoegen?

Hoe en waar kan ik foto's toevoegen?

U kunt foto's van uw voertuig toevoegen zowel tijdens als na het aanmelden. Mocht u tijdens het aanmelden geen foto's bij de hand hebben, dan kunt u deze ook later na het aanmelden toevoegen.

U kunt foto's toevoegen door op de voertuig detail pagina op de knop "+ Foto's toevoegen (niet verplicht)" te klikken. Deze knop bevindt zich net boven de contactgegevens en onder de vraag of uw voertuig schade heeft. Indien u al uw voertuig heeft aangemeld, dan hoeft dit niet.

Als u op de knop heeft geklikt, dan krijgt u drie vlakken te zien met een grote plus in het midden. Door hierop te klikken kunt u een foto op uw computer, telefoon of tablet selecteren. U kunt per vakje maximaal 1 foto toevoegen. Als u meer dan 3 foto's wilt toevoegen, dan kunt u op de knop "+ Meer foto's toevoegen" klikken. U kunt dan tot maximaal 12 foto's toevoegen.

Foto wil niet toegevoegd worden

Wij staan alleen foto's van het bestandsformaat JPG toe. Controleer eventueel of het bestand dat u probeert toe te voegen hieraan voldoet. Indien uw bestand anders is, dan kunt u proberen om deze om te zetten naar een JPG bestand door hier te klikken.