U zoekt een Autoafbraak specialist?

Vrijblijvend het hoogste bod op uw afbraak auto

Kies het merk van uw afbraakauto

100% gratis en vrijblijvend
OSW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 2854 beoordelingen

Verkopen via OSW? Supersimpel!

Hoe werkt het 1

1. Vul de gegevens in

Meld uw afbraakauto binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging. Nu aanmelden
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan aan de slag

U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie
Hoe werkt het 3

3. Sluit de deal

Uw afbraakauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. U wordt volledig ontzorgd. Gemakkelijk en snel. Nog vragen?
Auto verkopen

Uw afbraakauto verkopen?

Heeft u een afbraakauto waar u vanaf wilt en wilt u de auto laten ophalen? Dan zit u hier goed, want precies dit is wat OSW voor u regelt! Bij ons ontvangt u binnen 2 uur, het hoogste bod voor uw afbraakauto. Bovendien hebben wij een landelijke afbraakauto ophaaldienst. Dat wil zeggen dat wij afbraakauto's in heel België gratis ophalen. Het aanmelden van schade auto's is bij ons geheel gratis, makkelijk en vrijblijvend.

Meld uw afbraakauto aan

Schade auto aanmelden bij OSW

Als u vandaag nog van uw afbraakauto af wilt en dat voor het hoogste bod, hebben wij goed nieuws. U bent namelijk nog maar een paar simpele stappen hiervan verwijderd! Meldt uw afbraakauto of schadeauto zonder APK keuring geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen 2 uur vrijblijvend een bod. Een auto met schade verkopen is via OSW 100% gratis, veilig en zorgeloos. Het aanmelden van uw auto, verplicht u niet tot het verkopen van uw afbraakauto. Wij halen de afbraakauto op en bieden de hoogste prijs.

Gratis ophaaldienst in heel België

De ellende met afbraakauto's is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kunt u uzelf besparen door uw afbraakauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor u af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel België voor, dat uw afbraakauto gratis wordt opgehaald, waar ook in België, zeven dagen per week.

Afbraakauto zonder zorgen verkopen

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor u. De aangesloten bedrijven waar wij mee werken doen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Het afgesproken bedrag wordt ter plekke overgemaakt als we uw afbraakauto gratis ophalen. Doordat onze aangesloten bedrijven met meerdere banken samenwerken, kunt u kiezen met welke bank de transactie dient plaats te vinden. Zo heeft u uw geld binnen voordat uw afbraakauto daadwerkelijk wordt weggesleept. Dat voelt lekker, toch?

Uw auto direct gevrijwaard

Bij OSW werken wij alleen samen met erkende bedrijven, waarvan een groot deel ook bij de RDW is aangesloten. Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van uw afbraakauto ter plekke geregeld kan worden. U bent dus meteen overal vanaf. Dus wilt u uw afbraakauto verkopen voor een goede prijs en met top klantenservice?

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld uw auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw afbraakauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw afbraakauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw afbraakauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de afbraakauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw afbraakauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw afbraakauto aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw afbraakauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.