Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je afbraakauto

Kies het merk van uw afbraakauto

Gratis uw afbraakauto verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5294 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw autowrak verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw autowrak in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw autowrak aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw autowrak voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw autowrak zonder gedoe

De koper haalt uw autowrak op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Auto verkopen

Uw autowrak verkopen?

Hebt u een autowrak waar u van af wilt? En wilt u die laten ophalen? Dan zit u hier goed. Want precies dat is wat OSW voor u regelt! Bij ons ontvangt u binnen de 24 uur het hoogste bod voor uw afbraakauto. Bovendien hebben wij een landelijke autowrak-ophaaldienst. Dat wil zeggen dat wij autowrakken in heel België gratis ophalen. Ook schade- of afbraakautos aanmelden is bij ons geheel kosteloos, makkelijk en vrijblijvend.

Meld uw autowrak aan

Schade auto aanmelden bij OSW

Wilt u vandaag nog van uw autowrak af voor het hoogste bod? Hopla! Hier bent u er nog maar enkele muisklikken van verwijderd. Meld uw afbraakauto of schadewagen zonder keuringsbewijs geheel vrijblijvend aan en ontvang binnen de 24 uur vrijblijvend een bod. Verkoop via OSW.be een auto met schade kosteloos, veilig en zorgeloos. Uw auto aanmelden, verplicht u niet om uw autowrak te verkopen. Gaat u akkoord met het hoogste bod dat wij u doorgeven? Dan brengen we u in contact met de opkoper, die uw sloopwagen ophaalt en ter plaatse betaalt.

Gratis ophaaldienst in heel België

De ellende met afbraakauto's is vaak dat ze niet meer rijden, waardoor u ze moet laten ophalen voor de sloop. Bespaar uzelf die en andere kopzorgen door uw afbraakauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor u af en zorgen voor een gratis ophaaldienst. In heel België, zeven dagen op zeven.

Autowrak zonder zorgen verkopen

Bij OSW hebben we naast jarenlange ervaring een breed netwerk van erkende aangesloten bedrijven opgebouwd. Zo regelen we op een transparante manier de onderhandelingen en eventueel de verdere afwikkeling voor u. De aangesloten bedrijven waarmee wij werken, plaatsen altijd een realistisch en eerlijk bod.

Onze partner-opkoper schrijft u ter plaatse het afgesproken bedrag over wanneer we uw autowrak gratis ophalen. Onze aangesloten bedrijven werken met meerdere banken samen. Zo kunt u kiezen met welke bank de transactie plaatsvindt. En op die manier ontvangt u ook uw geld nog voor uw afbraakauto op onze oplegger staat. Dat voelt geruststellend, toch?

Uw auto direct uitgeschreven bij DIV?

Voor u uw wagen meegeeft met de koper, haalt u er de nummerplaat af. Omdat wij met erkende autohandelaars werken, kunnen zij u vaak meteen een schrappingsattest bezorgen en melden dat ook aan de DIV. Dat bewijst dat u niet meer de eigenaar bent van dat voertuig en er dus geen administratieve en financiële plichten meer voor moet nakomen. U dient het schrappingsbewijs voor te leggen aan uw verzekeraar, die uw autoverzekering dan stopzet. De DIV licht ook de belastingdienst in, waardoor u voor die uitgeschreven auto geen verkeersbelasting meer hoeft te betalen.

Houdt u de regie hiervan liever zelf in handen? Dan stuurt u uw kenteken op naar de DIV of overhandigt het aan uw verzekeraar, die u vervolgens van alle verdere verplichtingen vrijstelt.

Kies voor zorgeloos, vertrouwd en veilig, en meld uw auto aan bij OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de rompslomp die gebruikelijk gepaard gaat met de particuliere verkoop van uw sloopwagen. Het enige wat u hoeft te doen? Uw autowrak aanmelden op onze website. Dat is kosteloos en in een vingerknip gebeurd.

Uw schadewagen aangemeld? Dan neemt een van onze medewerkers contact met u op. Hij of zij vergaart daarbij aanvullende informatie over uw afbraakauto. Zo komen we samen tot een zeer gedetailleerde advertentie voor uw schadevoertuig. En dat maakt sowieso dat u er een eerlijke prijs voor ontvangt. Is uw aanmelding goedgekeurd? Dan plaatsen we uw afbraakauto op een veilige, besloten website. Hier brengen opkopers vervolgens hun bod uit. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u dat accepteert.

Is dat het geval? Dan halen wij uw schadeauto op en verzorgen de administratieve afhandeling. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk gaat het bij ons! U blijft over met een positief gevoel, want krijgt een faire prijs voor uw waar.

  • U krijg van ons binnen de 24 uur een bod
  • Wij halen uw autowrak op, betalen u en regelen de administratie
  • Uitsluitend erkende bedrijven mogen bieden
  • Wij onderhandelen voor u
  • Onze service is kosteloos en vrijblijvend voor kandidaat-verkopers
Meld uw autowrak aan
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw autowrak makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan wanneer u er zelf mee naar een opkoper gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de afbraakautoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant.

Sloopauto aanmelden?