Veelgestelde vragen

Terug naar overzicht Account Hoe kan ik inloggen?

Hoe kan ik inloggen?

Inloggen kunt u doen door rechtsboven op de blauwe knop "inloggen" te drukken. Bij aanmelding van uw voer- of vaartuig moet u een e-mailadres opgeven. Als u nog geen account heeft ontvangt u op dit e-mailadres een mail met daarin een link om een wachtwoord in te stellen.

Heeft u al wel een account maar bent u uw wachtwoord vergeten? Druk dan op de knop wachtwoord vergeten. Dit kunt u doen als u op de inlogpagina bent. U ontvangt een e-mail met instructies hoe u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Controleer altijd uw spambox als u geen e-mail heeft ontvangen.