Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je caravan

Kies het merk van uw caravan

Gratis uw caravan verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5137 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw caravan in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw caravan zonder gedoe

De koper haalt uw caravan op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Caravan verkopen

Caravan waardebepaling

Wij hebben inmiddels meer dan 100.000 caravans getaxeerd. Samen met de bij ons aangesloten caravan bedrijven kunnen wij uw caravan taxeren. Zodra u uw caravan bij ons aanmeldt gaat een medewerker van ons voor u aan de slag. Hij zal contact met u opnemen en de caravan volledig met u doornemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade gerelateerde vragen. Zodra dit voor ons volledig helder is, gaan wij contact opnemen met de bij ons aangesloten caravan bedrijven die veel kennis hebben van het merk en type dat u bij ons aanmeldt. Wij zullen altijd meerdere partners benaderen om er zeker van te zijn dat wij uw caravan op de juiste waarde schatten. De waarde van uw caravan wordt onder andere bepaald door het merk, type, bouwjaar en de staat van de caravan.

Meld uw caravan nu aan!

Wij taxeren ook schade caravans!

Ook schade caravans kunnen wij taxeren en eventueel inkopen. Heeft uw caravan hagel- of vochtschade? Geen probleem. Onze waardebepaling is tevens het bedrag dat wij u kunnen bieden. Kiest u er na de taxatie voor om uw caravan te verkopen? Wij kunnen dat zorgeloos voor u verzorgen.

Zorgeloos verkopen doet u via OSW

U wilt van uw voertuig af, maar u heeft geen enkel idee waar u moet beginnen. Eén ding weet u wel zeker: u heeft geen zin in gedoe, de verkoop moet zo snel mogelijk rond zijn en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wanneer u uw voertuig besluit te verkopen via OSW, nemen wij al deze zorgen direct voor u uit handen. U meldt het voertuig vrijblijvend aan door het aanmeldformulier in te vullen, en wij regelen de rest.

Meld uw caravan binnen 5 minuten aan en ontvang snel een vrijblijvend bod. U verkoopt uw occasion zorgeloos en snel via OSW.nl

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.