Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je caravan

Kies het merk van uw caravan

Gratis uw caravan verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5370 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw caravan verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw caravan in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw caravan aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw caravan voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw caravan zonder gedoe

De koper haalt uw caravan op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Caravan verkopen

Caravan inkoop

De verkoop van een caravan gaat vaak gepaard met lang zoeken naar de juiste koper en een hoop frustratie. Gelukkig kunnen wij bij OSW veel van deze ergernis uit handen nemen! Wij zijn namelijk aangesloten bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in caravan inkoop.

Meld uw caravan nu aan!

In een paar simpele stappen aanmelden

Als u ervoor kiest om uw tweedehands caravan geheel gratis en vrijblijvend via OSW te verkopen, nemen wij al het gedoe rondom het verkopen van uw caravan in handen. In een paar simpele stappen kunt u uw caravan aanmelden. U ontvangt dan binnen 24 uur een realistisch en vrijblijvend bod. Veilig en zorgeloos uw caravan snel verkopen, doet u dus bij ons.

Mocht u liever persoonlijk contact hebben, kan dat natuurlijk ook. Even een belletje met onze deskundige klantenservice en het aanmelden van uw caravan voor verkoop is zo geregeld.

Hoe wij werken

Als wij uw aanmelding binnen krijgen, gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij kijken of uw omschrijving zo compleet mogelijk is en geven indien nodig tips om deze aan te vullen. Dit alles om een zo eerlijk mogelijk bod te ontvangen voor de caravan. Wij nemen contact op met de door ons geselecteerde en erkende caravan bedrijven. Wij gaan voor u in onderhandeling, en gaan daarbij altijd voor een nette en de beste prijs. Of u nu een Kip, Knaus of Dethleffs wilt verkopen of zelfs een Homeland of Adria met wellicht zelfs lichte schade? Geen probleem, wij regelen het voor u.

Wij sturen u binnen 24 uur het hoogste bod door en indien u akkoord bent, handelen wij op transparante wijze de verkoop en al het papierwerk voor u af. Het enige wat u nog hoeft te doen, is een afspraak maken voor het ophalen van de caravan, op een locatie naar uw keuze. Wist u trouwens dat wij deze service ook aanbieden voor het camper verkopen?

Het aanbieden van een caravan voor inkoop, daar maak ik toch verlies op?

In theorie is het zo dat particulier verkoop vaak meer op zal leveren dan zogenaamde 'caravan inkoop'. Echter is het zo dat juist particuliere verkoop veel onvoorziene kostenposten met zich meebrengt. Niet te vergeten dat het vinden van een geschikte koper lang kan duren, omdat een caravan duur is en kamperen gewoonweg niet voor iedereen is weggelegd.

Een inkoper moet uiteindelijk winst maken, maar het enige wat het 'kost' om caravan voor inkoop aan te melden, is vijf minuten van uw tijd! U maakt geen onnodige kosten, want zowel het aanmelden, taxeren en ophalen, is gratis.

Een van onze medewerkers neemt na goedkeuring van de aanmelding contact op met de bij ons aangesloten bedrijven. Wij kijken zelfs na of dit bedrijf ervaring heeft met het specifieke merk, of type caravan wat u te koop aanbiedt!

De zoektocht naar een geschikte koper is een stuk gemakkelijker

Daarnaast zult u aanzienlijk kosten besparen op zaken zoals caravanstalling en dure online advertenties, omdat de koop binnen een dag rond kan zijn. Op deze manier is het prijsverschil tussen caravan inkoop en particulier verkopen minimaal, of zelfs niet bestaand.

Dus verkoopt u uw caravan ook het liefst gemakkelijk, gratis en snel? Druk dan op de knop en meld deze snel aan op OSW.nl!

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw caravan aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerwagen. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de caravan ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw caravan geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de caravan opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw caravan heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw caravan wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw caravan nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw caravan makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de caravan verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.