Zorgeloos en vrijblijvend een bod op uw caravan

Kies het merk van uw caravan

Naar welk e-mailadres kunnen wij u het bod toesturen?
100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,8 uit 2518 beoordelingen

Hoge biedingen

Binnen 24 uur een bod

Landelijke ophaalservice

190.000+ gingen je voor

Op zoek naar een caravan inkoper?

Wilt u van uw gebruikte caravan af? Wij regelen de inkoop van uw caravan. OSW biedt u de perfecte manier om snel en helemaal kosteloos uw caravan te verkopen aan een RDW erkende caravan inkoper. Het maakt niet uit of u een oud model wilt verkopen of juist een gloednieuw exemplaar; een Hobby, Fendt, Knaus of welk ander merk dan ook; wij regelen de inkoop voor u. Snel, eenvoudig en zorgeloos!

OSW neemt u graag alle zorgen uit handen bij de inkoop van uw caravan.

Meld uw caravan eenvoudig aan op osw.nl door het merk, type en bouwjaar in te vullen en enkele korte vragen te beantwoorden. Wij controleren de aanmelding en plaatsen uw advertentie vervolgens in een afgeschermde caravanveiling, waar onze erkende caravan opkopers een bod kunnen uitbrengen op basis van de door u opgegeven gegevens. Na het ontvangen van een bod maakt u met een druk op de knop de verkoop definitief. Wij halen de caravan vervolgens kosteloos bij u op en regelen de betaling en vrijwaring ook direct.
Het aanmelden, taxeren en verkopen van uw caravan is helemaal gratis! Ervaar zelf het gemak en de voordelen van OSW en meld uw tweedehands caravan vandaag nog aan via het bovenstaande formulier!

1

Registreer uw caravan binnen de 5 minuten. U krijgt onmiddellijk een e-mailbevestiging.

2

Ontvang binnen de 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de status.

3

Leun achterover bij een zorgeloze afhandeling: wij halen uw caravan op, schrappen de nummerplaat en storten de betaling.