Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je autowrak

Kies het merk van uw autowrak

Gratis uw autowrak verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5294 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw afbraakauto verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw afbraakauto in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw afbraakauto aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw afbraakauto voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw afbraakauto zonder gedoe

De koper haalt uw afbraakauto op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Afbraakauto verkopen

Afbraakauto Mechelen verkopen

Zit u met een afbraakauto en woont u in Mechelen of omgeving? Dan helpt OSW u razendsnel van uw auto af. Doorgaans binnen 24 uur ontvangt u al een mooi bod op uw afbraakauto. Tel daarbij op dat we uw auto overal in Nederland gratis op komen halen en u weet zeker dat u bij OSW het beste af bent als het gaat om het verkopen van uw afbraakauto in Mechelen. Meld dus snel uw afbraakauto aan. Dit is helemaal gratis en heel eenvoudig.

Verkoop uw afbraakauto in Mechelen!

Hoe meldt u uw afbraakauto in Mechelen aan bij OSW?

Uw afbraakauto in (de buurt van) Mechelen raakt u heel snel kwijt met behulp van OSW. Meld de auto aan en u ontvangt binnen enkele uren al een bod dat u niet snel ergens anders zult krijgen. Toch is dit een geheel vrijblijvend bod. U hoeft er dus niet mee akkoord te gaan. U blijft altijd in de lead als het gaat om het verkopen van uw afbraakauto in de regio Mechelen.

Waar in omgeving Mechelen krijgt u het hoogste bod op uw afbraakauto?

Bij OSW krijgt u altijd het hoogste bod voor uw afbraakauto of auto waarvan de APK is verlopen. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat we uw afbraakauto in Mechelen na aanmelding op een veilige, besloten website plaatsen. Opkopers bieden hier tegen elkaar op. Wanneer het hoogste bod is geplaatst, mailt of belt uw persoonlijke occasion makelaar u direct. U bepaalt altijd nog zelf of u uw afbraakauto wilt verkopen tegen deze prijs. Op deze manier bent u er dus altijd zeker van dat we uw afbraakauto in Mechelen verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden. Bij een deal wordt het afgesproken bedrag direct bij het ophalen naar u overgemaakt of contant betaald. U heeft uw geld dus al ontvangen voordat uw afbraakauto Mechelen wordt uitgesleept!

Uw afbraakauto in Mechelen direct gevrijwaard en gratis opgehaald

OSW staat voor zorgeloos, vertrouwd en veilig. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld dat uw afbraakauto in de regio Mechelen bij verkoop ter plekke wordt gevrijwaard. We werken samen met erkende autobedrijven, waarvan ieder is aangesloten bij RDW. Wederom een onderdeel waar u zich dus geen zorgen meer om hoeft te maken. Een probleem van afbraakauto's of auto's waarvan de APK is verlopen, is dat ze niet meer de weg op kunnen of mogen. Daarom zorgen we - indien gewenst - dat uw afbraakauto in Mechelen gratis wordt opgehaald. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook weer de nodige kopzorgen.

Heeft u behoefte aan meer informatie voordat u uw afbraakauto in Mechelen aanmeldt bij OSW? Neem gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw afbraakauto aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw afbraakauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de schade auto ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw afbraakauto geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de afbraakauto opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw schade auto heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw afbraakauto wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw afbraakauto nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw afbraakauto makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de autoverkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.