Zorgeloos en vrijblijvend een bod op je motor

Kies het merk van uw motor

Gratis uw motor verkopen
Verkoop aan OSW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5294 beoordelingen Klantenvertellen
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Golf

Uw motor verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul uw gegevens in

Meld uw motor in vijf minuten aan op onze website. Uw ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld uw motor aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor u aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend het hoogste bod. U bepaalt of u uw motor voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis uw motor zonder gedoe

De koper haalt uw motor op, betaalt u en neemt u eventuele administratie uit de handen. Wij ontzorgen u van a tot z. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend uw bod
Motor verkopen

Motor waardebepaling

Benieuwd naar de dagwaarde van uw motor? De waardebepaling van uw motor geeft u meteen een goed beeld van wat uw motor waard is. We snappen dat u de liefde voor uw motor niet in cijfers uit kunt uitdrukken. Laat ons de waarde dan in ieder geval in cijfers uitdrukken, gewoon om een beeld te krijgen. Natuurlijk hebben we het hier over een gratis waardebepaling, die ook geheel vrijblijvend is.

Meld uw motor nu aan!

Waarde motor bepalen

Voor het berekenen van de dagwaarde van uw motor, gaan we natuurlijk eerst uw motor kenteken checken. Dat en alles wat u aan extra informatie over uw motor toe kan voegen wordt door ons in een beschermde online omgeving gepresenteerd. Bij extra informatie kunt u denken aan extra opties, geldigheid van de APK keuring, de km stand en of de motor in goede staat is.

Alleen erkende bedrijven waar wij mee samenwerken, hebben directe toegang. Uw motor gaat dus binnen onze beveiligde omgeving viraal. Met OSW vergroot u uw zichtbaarheid en dus ook uw kansen op het beste bod enorm!

Wat is mijn motor waard?

Bent u tevreden met het bod en kunt u zich in het bod vinden? Dan is veilig en snel uw motor verkopen via OSW een volgende stap. Wij regelen alles voor u en u bent binnen een paar muisklikken overal vanaf. U hoeft geen advertenties te plaatsen en beheren, geen onrealistische biedingen en ook geen proefritten die nergens toe leiden. Stelt u voor wat u allemaal met de tijd en energie kunt doen die overblijft.

Wij onderhandelen voor de beste prijs en een eerlijk bod. Als u akkoord gaat, handelen wij alles netjes voor u af. Uw motor wordt kosteloos opgehaald, direct betaald en gevrijwaard.

Vrijblijvend en gratis bod van OSW

Doe hier de kenteken check motor zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij voeren onderhandelingen en gaan daarbij voor het beste bod en een eerlijke prijs! Meld uw motor aan en start met het berekenen van de dagwaarde. Of u nou uw motor wilt verkopen of gewoon wilt kijken wat uw motor zou kunnen opleveren, bij OSW zit u goed! Ruim 190.000 mensen gingen u voor. Ontdek het zelf, absoluut vrijblijvend en geheel gratis.

De juiste keuze

Heeft u een motor te koop en geen zin in gedoe? Wilt u een vlotte en eerlijke afhandeling, waarbij u altijd het laatste woord over de verkoop van uw motor behoudt? Wilt u veilig en snel uw motorfiets of motor verkopen, en dat voor een goede en eerlijke prijs? Dan zit u goed bij OSW, want dat is precies wat wij voor u regelen. Op geheel transparante en accurate wijze. Ruim 5000 mensen gingen u voor en wij krijgen gemiddeld 4,5 van de 5 sterren als waardering van onze klanten! Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Ontdek het zelf!

Bij OSW gaat de verkoop van uw motor zonder risico

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw motor aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw motorfiets. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de motor ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw motor geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de motor opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw motorfiets heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw motor nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw motor makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de motorfiets verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.