Nieuw account aanmaken

Ga terug naar inloggen
Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Hier kunt u een gratis OSW account aanmaken. Het aanmaken van een account is in een paar minuten geregeld.

Met een OSW kunt u allerlei zaken eenvoudig beheren. Zo worden alle voer- en vaartuigen die u bij ons aanmeld toegevoegd, en kunt u het hele verkoopproces eenvoudig volgen. Het aanmaken van een account is geheel kosteloos. Indien u in het verleden al eens bij ons een occasion te koop heeft aangeboden, dan is er waarschijnlijk al een account aangemaakt. Wanneer u hier het wachtwoord niet meer van weet, dan kunt u deze hier opnieuw aanvragen.

Algemene voorwaarden en disclaimer

Met het aanmaken van een nieuw OSW account gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en disclaimer. Wij raden u aan om deze informatie goed door te nemen zodat u goed weet hoe wij met uw gegevens omgaan. Een aangemaakt account is altijd weer te verwijderen. Alle gegevens worden dan verwijderd of onleesbaar gemaakt. Indien u vragen hebt, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op onze contactpagina.

Bij het aanmelden van een voer- of vaartuig maken wij automatisch een account aan!

Wanneer u bij ons een voer- of vaartuig te koop aan wilt bieden, dan maken wij automatisch een account aan. U hoeft in dit geval dus niet eerst hier een account aan te maken.